Äänimaljarentoutus

TAMPERE | RYHMÄT & TILAUKSET

 

Äänimaljarentoutus eli toiselta nimeltään sointukylpy on ryhmässä pidettävä hermostoa rauhoittava syvärentouttavamenetelmä.

Vaikka äänimaljarentoutuksessa maljoja ei yleensä soiteta kehon päällä, hoitaa se kokonaisvaltaisesti sekä kehoa, että mieltä.

Äänimaljarentoutuksessa ohjaaja soittaa Tiibetiläisiä äänimaljoja sekä muita hoitavia instrumentteja ryhmän edessä. Mahdollisesti myös liikkuen ryhmän joukossa, jolloin äänen voimakkuus ja värähtely vaihtelevat miellyttävästi.

Äänimaljarentoutuksessa saat antaa itsellesi ihanan hengähdyshetken ja rentoutua mukavasti joogamatolla viltin alla.

Harmoniset äänet rauhoittaa, laskee stressitasoja ja johdattaa sinut rentoutumisen tilaan. Voit päästää turvallisesti irti kaikista mielen ja kehon jännitteistä.

Äänimaljat voivat mm. parantaa unta, auttaa ylivirittyneisyyteen, rauhoittaa hermostoa, lievittää kipuja, vähentää lihasjännityksiä ja stressiä sekä vahvistaa voimavaroja.

”Kiitos rentoutuksesta,tykkäsin kovasti. tuli todella tarpeeseen 🥰” Sanna

Äänimaljarentoutus Tampere

Äänimaljarentouksissa pääset rauhoittumaan ja palautumaan Tiibetiläisten äänimaljojen ja koshin hoitavien äänien avulla.

Seuraavat äänimaljarentoutukset järjestetään:

Sunnuntaina 1.10 klo 13.30-14.30

Keskiviikkona 4.10 klo 18.30-19.30

Maanantaina 9.10 klo 18.30-19.30

Tiistaina 17.10 klo 18.30-19.30

Tunnit pidetään  omissa tiloissani Rentoutumisen ullakolla Pirkankatu 1 B 43 (ei esteetöntä kulkua) Tampere. Hinta 20 €. 

Jos sulla on mitä tahansa kysyttävää tai ongelmia paikan varaamisessa niin laita vaan rohkeasti viestiä kati(at)katiylkanen.fi tai soittele 0407660521.

 Tervetuloa rentoutumaan 💛

VARAA PAIKKA

Muut äänimaljatapahtumat Tampereella

Jooga ja äänimaljat

Kaipaako kehosi enemmän avausta ja rentoutumista? Näillä ihanan rauhallisilla ja palauttavilla tunneilla pääset  purkamaan kehon ja mielen jännitystä yinjoogan, soundful yin® joogan tai restoratiivisen joogan lempeiden asanoiden parissa äänimaljojen rauhoittavien äänien saattelemana.

Viikottain vaihtelevat tunnit pidetään Rentoutumisen ullakolla Pirkankatu 1 B 43 Tampere. Hinta 25-35 €

LUE LISÄÄ JA VARAA PAIKKA

Äänimaljatyöpaja

Lempeät värähtelyt - Johdatus äänimaljojen käyttöön ja rentoutukseen työpajassa pääset opettelemaan äänimaljojen käyttöä rentoutumisen ja hyvinvoinnin tukena.

Sunnuntaina 22.10 klo 11-14

Työpajat pidetään Rentoutumisen ullakolla Pirkankatu 1 B 43 Tampere.  Hinta 49 €.

 

LUE LISÄÄ JA VARAA PAIKKA

Retee retriitti

Tällä ainutlaatuisella retriitillä yhditetään äänimaljat ja taide. Syvärentouttavan äänimaljarentoutuksen jälkeen pääset taiteilemaan kirkastuneella mielellä.

Sunnuntaina 8.10 klo 11-15

Tapahtuma järjestetään Retee Arts Keitaalla Ilmarinkatu 41 C Tampere. Hinta 69 € sisältää äänimaljarentoutuksen, smoothien ja akryylimaalaamisen kaikkine tarvikkeineen.

LUE LISÄÄ JA VARAA PAIKKA

Äänimaljarentoutukset tilauksesta

 

Äänimaljarentoutus kestää tavallisesti 60 min, mutta voit tilata minulta juuri omiin tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden Tampereen seudulle/Pirkanmaan alueelle.

Äänimaljarentoutukset voidaan toteuttaa omissa tiloissasi, kotonasi tai minun tiloissani Rentoutumisen ullakolla Pirkankatu 1 B 43, Tampere. Rentoutumisen ullakolle äänimaljarentoutuksesa max. 20 hlö. Muissa tiloissa ei osallistuja rajaa.

Teen todella mielelläni yhteistyötä myös muiden yrittäjien kanssa erilaisten palveluiden, retriittien, kurssien ja tapahtumien merkeissä.

Hinta sovitaan aina erikseen haluamasi tapahtuman mukaan. Laita rohkeasti viestiä kati(at)katiylkanen.fi tai soittele 0407660521 niin jutellaan lisää.

”Äänimaljat oli erittäin rentouttava kokemus ja auttoi minua nukkumaan paremmin” Niko

Äänimaljarentoutukset eli sointukylvyt soveltuu erinomaisen hyvin esim:

  • työpaikoilla, virkistys- ja työhyvinvointipäiviin, tiimipäiviin
  • naisteniltoihin, polttareihin ja syntymäpäiville
  • päiväkoteihin, kouluihin ja ikäihmisten ryhmiin
  • perheille yhteiseksi rentoutushetkeksi kotona
  • pikkujouluihin tai kesäjuhliin
  • hyvinvointitapahtumiin ja retriiteille

HUOM! Äänimaljarentoutusta ei suositella raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana, jos sinulla on sydäntahdistin tai äänet vaikuttavat sydämen toimintaasi tai sinulla on syöpä.