Äänimaljarentoutus

TAMPERE | RYHMÄT & TILAUKSET

 

Äänimaljarentoutus eli toiselta nimeltään sointukylpy on ryhmässä pidettävä hermostoa rauhoittava syvärentouttavamenetelmä.

Vaikka äänimaljarentoutuksessa maljoja ei yleensä soiteta kehon päällä, hoitaa se kokonaisvaltaisesti sekä kehoa, että mieltä.

Äänimaljarentoutuksessa ohjaaja soittaa Tiibetiläisiä äänimaljoja sekä muita hoitavia instrumentteja ryhmän edessä. Mahdollisesti myös liikkuen ryhmän joukossa, jolloin äänen voimakkuus ja värähtely vaihtelevat miellyttävästi.

Äänimaljarentoutuksessa saat antaa itsellesi ihanan hengähdyshetken ja rentoutua mukavasti joogamatolla viltin alla.

Harmoniset äänet rauhoittaa, laskee stressitasoja ja johdattaa sinut rentoutumisen tilaan. Voit päästää turvallisesti irti kaikista mielen ja kehon jännitteistä.

Äänimaljat voivat mm. parantaa unta, auttaa ylivirittyneisyyteen, rauhoittaa hermostoa, lievittää kipuja, vähentää lihasjännityksiä ja stressiä sekä vahvistaa voimavaroja.

Voit varata paikan viikottaisille tunneille ja tapahtumiin tai ottaa yhteyttä niin suunnitellaan yksityinen äänimaljarentoutus omalle ryhmällesi toiveidenne mukaan.

Katso alta kaikki tulevat tunnit ja tapahtumat. Jos halumasi tunti tai tapahtuma on jo täynnä ilmoittaudu jonoon soittamalla/viestillä 0407660521 tai sähköpostilla kati(at)katiylkanen.fi

Äänimaljarentoutus Tampere

Äänimaljarentouksissa pääset rauhoittumaan ja palautumaan Tiibetiläisten äänimaljojen ja koshin hoitavien äänien avulla.

Seuraavat äänimaljarentoutukset järjestetään:

Torstaina 18.7 klo 18.30-19.30

Sunnuntaina 21.7 klo 18.30-19.30

Keskiviikkona 24.7 klo 18.30-19.30

Keskiviikkona 31.7 klo 18.30-19.30

Sunnuntaina 4.8 klo 18.30-19.30

Keskiviikkona 7.8 klo 18.30-19.30

Torstaina 15.8 klo 18.30-19.30

Maanantaina 19.8 klo 18.30-19.30

Tiistaina 27.8 klo 18.30-19.30

Tiistaina 3.9 klo 18.30-19.30 

Tunnit pidetään omissa tiloissani Rentoutumisen ullakolla Pirkankatu 1 B 43 (ei esteetöntä kulkua) Tampere. Hinta 20 €. 

Paikkoja rajoitetusti. Ullakolla on suuret tilat, mutta pienet ryhmäkoot. Äänimaljarentoutuksessa max 12 hlö.

Jos sulla on mitä tahansa kysyttävää tai ongelmia paikan varaamisessa niin laita vaan rohkeasti viestiä kati(at)katiylkanen.fi tai soittele 0407660521.

 Tervetuloa rentoutumaan 💛

VARAA PAIKKA

Kristalli äänimaljarentoutus

Kristalli äänimaljarentouksessa pääset rauhoittumaan ja rentoutumaan kristallimaljojen ja muiden hoitavien instrumenttien kuten koshin harmonisten äänien avulla.

Voimakkaat kristallimaljat on valmistettu kvartsista ja ne soivat puhtaasti ja kirkkaasti rentoutumista edistävällä, tasapainottavalla, stressiä lievittävällä ja mieltä rauhoittavalla taajuudella 432 Hz.

Tällä tunnilla saat vain olla ja pötkötellä mukavasti haluamassasi asennossa joogamatolla. Päästää irti kaikesta muusta arjen touhuista ja suorittamista.

Seuraavat tunnit maanantaina 5.8 ja keskiviikkona 21.8 klo 18.30-19.30 

Tunnit pidetään Rentoutumisen ullakolla Pirkankatu 1 B 43 (ei esteetöntä kulkua) Tampere. Hinta 20 €.

Varaa paikka

Aikuinen & lapsi äänimaljarentoutus

Lämpimästi tervetuloa aikuisen ja lapsen yhteiseen äänimaljarentoutukseen. Tunti on suunniteltu täysin lasten ehdoilla.

Tässä äänimaljarentoutuksessa lapset pääsevät ensin itse tutustumaan äänimaljojen ihmeelliseen maailmaan ja kokeilemaan niiden soittamista.

Kun äänimaljat on tullut enemmän tutuksi lapsi voi käpertyä oman aikuisensa kanssa joogamatolle viltin alle nauttimaan äänimaljarentoutuksesta. Saa myös istua ja kurkkia!

Äänimaljarentoutuksen osuus kestää maximissa n. 20-30 minuuttia. Sopiva ikä tunnille on n. 4-10 vuotta.

Seuraava tunti pidetään lauantaina 7.9 klo 11-12 Rentoutumisen ullakolla Pirkankatu 1 B 43 (ei esteetöntä kulkua) Tampere. Hinta 30 € sisältää paikan sekä aikuiselle, että lapselle. 

Varaa paikka

Äänimaljarentoutukset tilauksesta

 

Äänimaljarentoutus kestää tavallisesti 60 min, mutta voit tilata minulta juuri omiin tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden Tampereen seudulle/Pirkanmaan alueelle.

Äänimaljarentoutukset voidaan toteuttaa omissa tiloissasi, kotonasi tai minun tiloissani Rentoutumisen ullakolla Pirkankatu 1 B 43, Tampere. Rentoutumisen ullakolle äänimaljarentoutuksesa max. 21 hlö. Muissa tiloissa ei osallistuja rajaa.

Teen todella mielelläni yhteistyötä myös muiden yrittäjien kanssa erilaisten palveluiden, retriittien, kurssien ja tapahtumien merkeissä.

Hinta sovitaan aina erikseen haluamasi tapahtuman mukaan. Laita rohkeasti viestiä kati(at)katiylkanen.fi tai soittele 0407660521 niin jutellaan lisää.

Äänimaljarentoutukset eli sointukylvyt soveltuu erinomaisen hyvin esim:

  • työpaikoilla, virkistys- ja työhyvinvointipäiviin, tiimipäiviin
  • naisteniltoihin, polttareihin ja syntymäpäiville
  • baby showereille
  • päiväkoteihin, kouluihin ja ikäihmisten ryhmiin
  • perheille yhteiseksi rentoutushetkeksi kotona
  • pikkujouluihin tai kesäjuhliin
  • hyvinvointitapahtumiin ja retriiteille

Muut äänimaljatapahtumat Tampereella

Jooga ja äänimaljat

Kaipaako kehosi enemmän avausta ja rentoutumista?

Näillä ihanan rauhallisilla ja palauttavilla tunneilla pääset  purkamaan kehon ja mielen jännitystä yinjoogan, soundful yin® joogan tai restoratiivisen joogan lempeiden asanoiden parissa äänimaljojen rauhoittavien äänien saattelemana.

Monipuoliset joogatunnit pidetään Rentoutumisen ullakolla Pirkankatu 1 B 43 Tampere. 

LUE LISÄÄ JA VARAA PAIKKA

Äänimaljatyöpaja

Lempeät värähtelyt - Johdatus äänimaljojen käyttöön ja rentoutukseen työpajassa pääset opettelemaan äänimaljojen käyttöä rentoutumisen ja hyvinvoinnin tukena.

Seuraava työpaja syksyn puolella. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin

Työpajat pidetään Rentoutumisen ullakolla Pirkankatu 1 B 43 Tampere.  Hinta 49 €.

 

LUE LISÄÄ JA VARAA PAIKKA

Äänimaljakoulutus

Kuuletko äänimaljakoulutuksen kutsun? Oletko kiinnostunut oppimaan lisää äänimaljoista? Haluaisitko hyödyntää äänimaljoja nykyissessä työssäsi tai tehdä äänimaljahoitoja ja -rentoutuksia?

Paljon toivottu ja pidetty äänimaljahoitajan ja -rentouttajan koulutus on nyt käytävissä Tampereella. Seuraava ryhmä kesällä!

Koulutus pidetään Rentoutumisen ullakolla Pirkankatu 1 B 43 Tampere.

LUE LISÄÄ JA VARAA PAIKKA

HUOM! Äänimaljarentoutusta ei suositella raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana, jos sinulla on sydäntahdistin tai äänet vaikuttavat sydämen toimintaasi tai sinulla on syöpä.