Johdatus äänimaljojen käyttöön ja rentoutukseen

Lempeät värähtelyt äänimaljatyöpaja

TAMPEREELLA

Onko sinulla jo äänimalja kotona pölyttymässä, mutta et ole vielä hyödyntänyt sen potentiaalia? Vai harkitsetko vasta äänimaljan hankkimista ja haluat tietää lisää sen monipuolisesta käyttötarkoituksesta? Tämä työpaja on juuri sinulle!

Tiibetiläiset äänimaljat ovat todella monipuolisia, metallisia käsin taottuja kulho, jotka voivat auttaa sinua rentoutumaan, vähentämään stressiä, tasapainottamaan hermostoa, lievittämään kipua ja parantamaan unenlaatua.

Työpaja on lyhyt koulutus, minkä aikana opit äänimaljojen soittamisesta ja niiden käyttämisestä oman ja lähestesi hyvinvoinnin ja rentoutumisen tukena.

”Olit ihanan rauhallinen opettaja, mun hermosto tykkäs tosi paljon”

Opettelemme yhdessä erilaisia tekniikoita äänimaljojen soittamiseen ja saat paljon käytännön harjoitusta, jota voit hyödyntää omassa arjessasi.

Käymme työpajassa läpi myös äänimaljojen turvallista käyttöä. On todella tärkeää ymmärtää kenelle äänimaljat eivät sovi ja milloin kannattaa olla erityisen varovainen niiden käytön suhteen.

Lopuksi työpaja huipentuu syvärentouttavaan äänimaljarentoutukseen, jossa pääset todella kokemaan äänimaljojen vaikutukset.

Äänimaljarentoutuksessa saat vain olla ja rentoutua mukavasti pötkötellen joogamatolla. Päästäen irti kaikista mielen ja kehon jännitteistä. Antaen äänimaljojen hoitaa ja rauhoittaa.

VARAA PAIKKA ÄÄNIMALJATYÖPAJAAN

Mitä, missä, milloin?

 

Seuraava Lempeät värähtelyt - Johdatus äänimaljojen käyttöön ja rentoutukseen äänimaljatyöpaja pidetään syksyn puolella aivan Tampereen keskustan tuntumassa Rentoutumisen ullakolla.

Osoite on Pirkankatu 1 B 43. Alhaalla on ovisummeri ja pääset hisillä kerrokseen kuusi. Siitä nousee, sitten vielä yksi kerros rappuja ylös ullakolle.

Ullakon rauhoittavat ja lempeän viihtyisät tilat on loistavien julkistenkulkuyhteyksien saavutettavissa ja ympärillä on paljon täysin maksuttomia kiekollisia parkkipaikkoja. Rautatieasemalta matkaa vain 1,5 km.

Pääset mukaan työpajaan varaamalla paikkasi tästä hintaan 49 €.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai tarvitset apua paikan varaamisessa niin ota yhteyttä sähköpostilla kati(at)katiylkanen.fi tai soittamalla/laittamalla viestiä 040 7660521.

Työpajan sisältö:

  • Äänimaljojen hyödyt ja vaikutukset
  • Erilaiset äänimaljat ja niiden soittaminen
  • Äänimaljojen käyttö ja käytännön harjoittelua
  • Äänimaljojen turvallinen käyttö
  • Äänimaljarentoutus
  • Vapaamuotoista keskustelua ja kokemusten jakamista

 

Kenelle äänimaljatyöpaja sopii?

Tämä työpaja on suunniteltu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita äänimaljoista ja niiden vaikutuksista. Haluat oppia lisää äänimaljojen soittamisesta ja monipuolisista käyttötarkoituksista.

Osallistumiseen et tarvitse omaa äänimaljaa tai minkäänlaista aiempaa kokemusta äänimaljoista. Saat työpajassa  mahdollisuuden tutustua erilaisiin äänimaljoihin.

Mutta jos sinulla sattuu jo löytymään oma äänimalja kannattaa ehdottomasti ottaa se mukaan työpajaan!

Pääset myös jakamaan kokemuksia ja ajatuksia muiden osallistujien kanssa, mikä tekee tästä tilaisuudesta erityisen antoisan.

Kutsu vaikka ystäväsikin mukaan ja tulkaa viettämään yhdessä rentouttava päivä oppien uutta ja nauttien kauniista äänistä.

Ilmoittaudu nyt ja anna äänimaljojen rauhoittaa

Kuka äänimaljatyöpajan pitää?

  • Työpajan ja siihen sisältyvän äänimaljarentoutuksen ohjaa koulutettu äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja Kati Ylkänen.
  • Missioni on luoda maailmasta rennompi paikka auttamalla sinua rentoutumaan ja pysähtymään, palautumaan ja voimaan paremmin arjessa.
  • Asiakkaat kertovat minun olevan ohjaajana ihanan rauhallinen, iloinen ja helposti lähestyttävä.

Nähdään äänimaljatyöpajassa! 💛

HUOM! Äänimaljarentoutusta ei suositella raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana, jos sinulla on sydäntahdistin tai äänet vaikuttavat sydämen toimintaasi tai sinulla on syöpä.