Joogaa väsyneille

 

Lempeä tapa elpyä väsymyksestä ja voittaa voimattomuuden haasteet. Saat vain olla ja rentoutua. Antaa kehollesi ja mielellesi tarvittavaa hoivaa, tietoista lepoa ja palautumista.

"Parhaimmillaan voit löytää sitä kautta jälleen polun kohti virkeyttä, tasapainoa, uusia voimavaroja ja elämän iloa kuten itsellenikin kävi näiden restoratiivisten joogaharjoitusten kautta." - Kati Ylkänen

Lähde mukaan Joogaa väsyneille verkkokurssille. Saat nyt kaikki sen 13 voimaannuttavaa harjoitusvideota hintaan 121 €.

Materiaalit on käytössäsi niin pitkään kuin haluat. Samaan hintaan tulet jatkossa saamaan kaikki mahdolliset uudistukset ja bonukset, mitä kurssille tullaan koskaan lisäämään.

LÄHDE MUKAAN NYT HINTAAN 121 €

Mitä restoratiivinen jooga on?

Restoratiivisen joogan voisi sanoa olevan tietoista lepoa. Tekemisen sijasta se keskittyy ennen kaikkea olemiseen ja kokemiseen. Tarjoten tilaa elintärkeälle levolle, rentoutumiselle ja palautumiselle. Samalla voiden vähentää väsymystä ja voimattomuutta. Parhaillaan jopa virkistäen sekä kehoa, että mieltä. Antaen sinulle lisää tarvittavia voimavaroja.

Restoratiinen joogaharjoitus

Restoratiivista joogaa ei ole ilman apuvälineitä. Pitkäkestoisissa asanoissa eli jooga asennoissa ei haeta koskaan venytystä ja keho tuetaan aina mahdollisimman hyvin. Luoden näin optimaaliset olosuhteet rentouttaa lihaksia ja vapauttaa jännitystä. Voit vain antautua nauttimaan. Parhaimmillaan syvärentouttavasta unen ja valveen välitilasta.

Miten se vaikuttaa hermostoon?

Restoratiivinen jooga auttaa tasapainottamaan sympaattisen ja parasympaattisen hermoston toimintaa. Tukien näin kehosi luonnollista palautumisprosessia ja edistäen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Harjoitukset laskevat kehon stressitasoja, sydämen sykettä, verenpainetta ja hengitystiheyttä. Luoden tilan syvälle levon ja rentoutumisen tunteelle.

Mitä saat Joogaa väsyneille harjoituksista?

 

Restoratiivinen jooga on tietoista lepoa keholle ja mielelle. Energiavarastojen täydentämistä väsymyksen kasaantuessa harteille suurena painolastina.

Monipuolinen kurssisisältö mahdollistaa joustavan harjoittelun juuri sinulle sopivissa palasissa. Alkaaksesi nähdä restoratiivisen joogan positiiviset vaikutukset et tarvitse aina pitkää harjoitusta.

Lyhyemmät yhden asanan harjoitukset tarjoavat sinulle tietoista lepoa juuri sen aikaa kun kulloinkin haluat. Pienelläkin harjoituksella ja sen suomalla levolla voi olla yllättävän suuri vaikutus.

Oikeastaan säännöllisemmin tehdyt yksittäiset restoratiivisen joogan asanat voivat olla jopa antoisampia kuin vain harvoin tehty pidempi harjoitus.

Mutta sitten kun kaipaat enemmän aikaa ja tilaa levätä voit hyödyntää kurssin pidempiä ohjattuja harjoituksia. Upoten yhä syvemmälle rauhalliseen tilaan. Antaen itsellesi yhä enemmän ansaittua huolenpitoa.

Parhaimmillaan kaikki kurssin eri pituiset harjoitukset antavat sinulle lisää voimavaroja, jotta pääset nauttimaan enemmän arjestasi.

Voit kokea, miten hermostosi alkaa hiljalleen tasapainottua. Vaikuttaen myönteisesti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi ja elämänlaatuusi.

Hyvin todennäköisesti huomaat myös unenlaatusi paranevan. Syvä rentoutuminen ja stressin väheneminen edistävät levollisempaa ja virkistävämpää unta.

Väsymyksen taakka alkaa pikku hiljaa keventymään. Harjoitusten tarjotessa sinulle tilaa levätä, rentoutua ja palautua. Alat saamaan lisää voimavaroja.

Kehon ja mielen jännitykset alkavat vapautua harjoituksen kautta lempeästi. Luoden tilaa niin henkiselle kuin fyysiselle palautumiselle. Mahdollistaen kehosi ja mielesi virkistymisen.

"Antaudu nauttimaan pitkästä asanasta. Hetkittäisestä painottomuuden tunteesta. Syvärentouttavasta unen ja valveen välitilasta."

Kenelle Joogaa väsyneille harjoitukset sopii?

 

On hyvä muistaa, että edes väsymyksessä ei ole yhtä oikeaa tapaa. Väsymyksemme voi vaihdella hyvinkin paljon päivistä ja tilanteista riippuen. Eikä ole väliä, millaisessa väsymyksen tilassa olet juuri nyt.

Olitpa sitten kokenut väsymystä jo pidemmän aikaa, kaipaat vain omaa levon hetkeä rankan päivän päätteeksi tai haluat enemmänkin ennaltaehkäistä uupumusta.

Joogaa väsyneille kurssi tarjoaa sinulle turvallisen ja lempeän tilan, jossa voit levätä, virkistyä ja kasvattaa voimavarojasi. Voit tehdä näitä restoratiivisen joogan harjoituksia missä tahansa väsymyksen hetkessä.

Sinun ei tarvitse olla millään erityisellä tavalla väsynyt. Voit levätä harjoitusten parissa, missä tahansa elämäsi hetkessä kun tunnet olosi väsyneeksi ja nuutuneeksi.

Et joudu sitoutumaan mihinkään tiettyihin aikatauluihin vaan voit nauttia kurssin harjoituksista juuri silloin kuin itsellesi sopii.

Saat käyttöösi kurssin kattavan harjoituskirjaston niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Voiden aina halutessasi antaa kehollesi ja mielellesi tarvittavaa hoivaa, tietoista lepoa ja palautumista.

Pystyt hyödyntämään kurssin restoratiivisen joogan rauhallisia harjoituksia todella monipuolisesti omassa arjessasi. Edistääksesi kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Elämäsi väsyneimpinä aikoina kun haluaisit vain olla, ruokatunnilla kesken intensiivisen päivän, kaivatessasi hetken lepoa töiden jälkeen tai halutessasi rauhoittua illalla ennen nukkumaan menoa.

Harjoitusten avulla opit kuuntelemaan enemmän kehoasi. Ymmärtämään kehon ja mielen välistä yhteyttä. Rauhoittamaan hermostoasi ja alentamaan stressitasoja.

Saat vain levätä, rentoutua ja palautua. Jotta voit vähentää väsymystä ja voimattomuutta. Virkistää sekä kehoa, että mieltä. Löytää tarvittavia voimavaroja.

Ei ole väliä, onko sinulla aiempaa kokemusta joogasta vai oletko aloittelija. Kurssin tarjoamat helpot ja lempeät harjoitukset sopii kaiken tasoisille joogaharrastajille.

Enkä voi liikaa painottaa, että kaikki harjoitukset on suunniteltu erityisesti väsyneille. Et siis tarvitse missään tapauksessa hyvää kuntoa, notkeutta tai fyysisiä voimavaroja.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet. Juuri niin paljon tai vähän väsyneenä kuin olet.

LÄHDE MUKAAN HINTAAN 121 €

Kuka Joogaa väsyneille -kurssin ohjaa?

  • Joogaa väsyneille -kurssin kaikki restoratiiviset joogaharjoitukset ohjaa koulutettu palauttavan joogan RYT 200 opettaja Kati Ylkänen.

  • Missioni on luoda maailmasta rennompi paikka auttamalla sinua rentoutumaan ja pysähtymään, palautumaan ja voimaan paremmin arjessasi.

  • Asiakkaat kertovat minun olevan ohjaajana ihanan rauhallinen ja lempeä, iloinen ja helposti lähestyttävä.

Nähdään Joogaa väsyneille kurssilla! 💛

Kuinka voin auttaa sinua?

 

Väsymys on todellinen haaste, joka koskettaa meistä aivan liian monia. Yhteiskunnassa arvostetaan vieläkin aivan liikaa pelkkää tekemistä ja suorittamista.

Kiireinen elämänrytmi, jatkuva puskeminen eteenpäin, pitkittynyt stressi, arjen huolet, vaatimukset ja velvollisuudet vievät meiltä voimia. Elämässä tapahtuu asioita, jotka vaativat meiltä paljon.

Väsymys ja voimattomuus alkavat vaikuttaa elämänlaatuun. On vaikea nähdä selkeää tietä ulos tästä uuvuttavasta kierteestä.

On siihen johtanut sitten oma tai läheisten sairastelu, unettomuus, haastava työ, työttömyys ja taloudelliset huolet, opinnot tai perhe elämän pyörittäminen.

Et ole yksin väsymyksesi kanssa. Olen itsekin ollut niin väsynyt, että aloin pelätä tuleeko lopulta vielä se päivä kun en yksinkertaisesti jaksa enää nousta sängystä. 

Ei onneksi tullut. Löysin oman henkireikäni joogamatolta. Kuten jokainen väsynyt ihminen tarvitsin ja kaipasin ennen kaikkea lepoa ja huolenpitoa.

Hidas ja palauttava restoratiivinen jooga sai minut tuntemaan oloni hyväksi. Koska olin todella väsynyt rakastin sitä, että sain vaan olla ja antautua nauttimaan pitkistä ja lempeistä asanoista. 

Siinä oli jotakin taianomaista. Täydellisesti tuetuissa asanoissa voi tuntua välillä siltä kuin leijuisi ilmassa. Pumpulin pehmeydessä. Syvärentoutuneena unen ja valveen välitilassa.

Pikku hiljaa huomasin, että nämä harjoituksethan itse asiassa auttaa. Restoratiivinen jooga oli tarjonnut mahdollisuuden toipua väsymyksestä ja kerätä uusia voimavaroja.

Aloin elpymään oman harjoitukseni kautta ja halusin päästä jakamaan kokemustani muiden kanssa. Luoda joogaa väsyneille.

Koska tiedän, kuinka musertavalta väsymys voi tuntua. Oli se sitten hetkittäistä tai jo pidempään jatkunutta. Ei sillä oikeastaan ole merkitystä. Väsymys on mahdollista voittaa.

Joogaa väsyneille harjoitukset tarjoavat mahdollisuuden levätä, rentoutua ja kerätä voimia. Antaen sinulle tarvittavan henkireiän väsymyksen keskelle.

Kurssin sisältö:

  • Info ja alkusanat. Sisältää ensiarvoisen tärkeitä tietoja, ohjeita ja vinkkejä, jotka auttavat sinua valmistautumaan restoratiivisen joogan levollisiin harjoituksiin.

  • Yhteensä 13 videon kattava harjoituskirjasto, mikä on käyttössäsi niin pitkään kuin haluat. Tarvitset näitä harjoituksia varten vain maton sekä tyynyjä, peittoja, vilttejä ja tuolin.

  • Yhden asanan harjoitukset. Videot sisältävät ohjauksen yksittäisiin restoratiivisiin asanoihin, joissa voit levätä 5-20 min. Näiden harjoitusten parissa pääset harjoittelemaan tietoista lepoa pienemmissä itsellesi sopivissa palasissa.

  • Pidemmät harjoitukset. Videot sisältävät pidempiä 40-70 min ohjattuja restoratiivisen jooganharjoituksia. Pääset näin antaamaan itsellesi enemmän tilaa ja aikaa levätä ja palautua. Voiden syventää omaa harjoitteluasi.

  • Yhteisö. Halutessasi pääset myös jakamaan kurssialustalla kokemuksia ja ajatuksia muiden osallistujien kanssa.

Miten pääset mukaan?

 

Jooga väsyneille on verkkokurssi ja voit nauttia sen harjoituksista täysin oman aikataulusi mukaisesti. Kurssin kattava harjoituskirjasto jää käyttöösi aivan niin pitkäksi aikaa haluat.

Ilman aikarajoituksia! Jotta voit aina tarvittaessa antaa näiden harjoitusten avulla kehollesi ja mielellesi tarvittavaa hoivaa, tietoista lepoa ja palautumista.

Saat myös jatkossa käyttöösi kaikki uudistukset ja bonukset, mitä kurssille tullaan koskaan lisäämään. Ilman lisämaksua!

Pääset nyt mukaan Joogaa väsyneille kurssille helposti klikkaamalla alla olevasta painikkeesta kassalle ja maksamalla sen pankki- tai luottokortilla. Näin saat heti maksun jälkeen tunnukset kurssialustalle.

Jos haluat mukaan, mutta maksaisit kurssin mielummin laskulla tai verkkopankissa niin otathan minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)katiylkanen.fi tai soittamalla/laittamalla viestiä 040 7660521. Saat tällöin pääsyn kurssialustalle mahdollisimman pian maksun jälkeen.

Muutenkin jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai haasteita kurssin maksamisessa niin otathan minuun rohkeasti yhteyttä. Autan erittäin mielelläni!

Nähdään kurssin harjoitusten parissa! Lämpimästi tervetuloa 💛

LÄHDE MUKAAN NYT HINTAAN 121 €