Laskeudu viikonloppuun

Päästä irti työasioista, nauti vapaa-ajastasi ja koe, miltä tuntuu herätä maanantai aamuun rentona ja palautuneena luomalla itsellesi oma hemmotteleva töistä vapaalla rituaalisi.

Tämä verkkokurssi tuo suoraan kotimatollesi kaikki ne yksinkertaiset harjoitukset, joiden avulla opit vaihtamaan vapaalle niin arkena kuin viikonlopuksi.

Olet ansainnut nauttia omasta vapaa-ajastasi 💛

Aloita oman rituaalisi luominen tästä

”Tämä on paljon parempaa kuin rojahtaa töistä tullessa sohvalle. En edes tiennyt että voi rentoutua näin syvästi. Tai että hengitykseni voi olla jottenkin niin raskasta rauhallista. Kiitos 💗

 

Mistä tiedät sopiiko tämä kurssi sinulle?

 

 • Tunnetko itsesi maanantai aamuna väsyneeksi ja nuutuneeksi?
 • Kuluuko viikonloppusi ja/tai iltasi töitä murehtien?
 • Tunnetko olosi kuormittuneeksi?
 • Tuntuuko sinusta, ettet pääse töihin liittyviltä ajatuksilta nauttimaan vapaa-ajastasi?
 • Tuntuuko sinusta, ettet kuule omaa ääntäsi, tarpeitasi ja toiveitasi kaikelta hälinältä?
 • Seuraako työstressi viikonloppuusi?
 • Onko sinun vaikea vaihtaa vapaalle?
 • Etkö pääse irrottautumaan työmoodista?
 • Haluaisitko päästä hemmottelemaan itseäsi enemmän?
 • Haluaistko olla enemmän läsnä perheellesi?
 • Kaipaatko omaa aikaa ja hetkeä hengähtää?
 • Halutko päästä irti työajatuksista?
 • Haluaisitko tuntea olosi energiseksi ja innostuneeksi?

Jos vastasit yhteenkään näistä kysymyksistä kyllä, tämä kurssi on juuri sinulle. Lähde nyt mukaan luomaan oma töistä vapaalle rituaalisi ja sano vihdoinkin hyvästit työmurheiden ja stressin täyttämälle vapaa-ajalle.

Voit kasata kurssin hengitys-, jooga-, ja rentoutusharjoituksista juuri itsellesi kulloiseenkin hetkeen sopivan kokonaisuuden. Luoden itsellesi hemmottelevan rituaalin siirtyä töistä vapaalle. Niin arkipäivisin kuin viikonlopuksi. Opit pikku hiljaa vaihtamaan vapaalle, kun annat itsellesi luvan rentoutua töiden jälkeen.

Kaikki kurssin materiaalit on suunniteltu auttamaan sinua siirtymään työmoodista aidosti rentouttavaan ja palauttavaan vapaa-aikaan.

Tämän ei kuitenkaan tarvitse olla tavoitteesi tai edes syysi lähteä mukaan. Sinun ei tarvitse muuttaa mitään. Ei pyrkiä mihinkään. Laskeudu viikonloppuun verkkokursilla saat olla juuri sellainen kuin olet.

Voit myös tulla mukaan pysähtyäksesi, rauhoittuaksesi, kuullaksesi paremmin oman äänesi ja ollaksesi turvallisesti juuri sellainen kuin tässä hetkessä olet.

En kuitenkaan suosittele kurssia sinulle, jos et halua tehdä harjoituksia, opetella päästämään irti töistäsi tai odotat yhdessä yössä tapahtuvia pika ratkaisuja.

Salaisuus piilee toistossa. Kun teet harjoituksia säännöllisesti aivosi oppii pikku hiljaa, että niiden myötä on aika vaihtaa vapaalle.

Miten on, haluatko lähteä mukaan harjoittelemaan, hemmottelemaan itseäsi ja nauttimaan vapaa-ajastasi?

Pääset nyt mukaan Laskeudu viikonloppuun verkkokurssille luomaan oman töistä vapaalle rituaalisi hintaan 49 €.

Maksaessasi kurssin pankki- tai luottokortilla saat heti sähköpostiisi tunnukset ja kirjautumissivun, jotka ovat käytössäsi aivan niin pitkään kuin haluat.

Kiitos, haluan mukaan
Kurssi yhdistää kaikki osat, mitä rentouttavaan vapaa-aikaan laskeutumiseen tarvitaan

Hengitysharjoitus

Stressaantuneena hengitys tihenee ja pinnallistuu huomaamatta. Hengitysharjoituksilla voidaan säädellä ja hallita hengityksen kulkua. Rentoutuneena hengitykset ovat luonnollisesti pitkiä ja syviä.

Hengitysharjoitukset eli tietoinen hengitys mm. aktivoi todella tehokkaasti parasympaattisen hermoston, mieli kirkastuu, selkeytyy ja rauhoittuu, stressitasot ja syke laskee sekä jaksaminen paranee.

Joogaharjoitus

Palauttava Yinjooga on hyvin hidastempoinen, meditatiivinen ja lempeä joogamuoto. Viipyilemme asanoissa eli jooga asennoissa rauhoittuen useamman minuutin kerrallaan.

Pyrkimyksenä ei ole niinkään keskittyä kehon venyttämiseen vaan enemmänkin olla tekemättä ja maksimoida oleminen. Ajatuksena on päästää irti lihasten ja mielen jännityksestä.

Rentoutusharjoitus

Ohjattu rentoutusharjoitus auttaa sinua pysähtymään, päästämään irti töistä ja stressistä sekä luomaan juuri sellaisen vapaa-ajan kuin haluat.

Kaikki kurssin rentoutukset on nimeomaan suunniteltu auttamaan sinua vapaa-aikaan siirtymisessä. Saat vain olla ja levätä juuri siinä hetkessä sinulle sopivassa ja miellyttävässä asennossa.

Ohjaajanasi tällä matkalla

 

Heippa! Olen Kati Ylkänen. Kohti omia unelmia kulkeva, sydämen ääntä kuunteleva ja vapautta rakastava yrittäjä sekä opiskelija.

Olen aiemmin ollut suorittaja. Väkisin vaikka läpi harmaan kiven puskeva. Illat ja viikonloput vähintään töitään murehtiva, mutta yleensä myös töitään tehnyt yrittäjä.

Oman polkuni kautta, itselleni on sydämen asia saada auttaa sinua rentoutumaan ja pysähtymään. Tiedän kokemuksesta, kuinka mahdottoman vaikealta se voikaan tuntua.

Rentoutuminen on kuitenkin kuten mikä tahansa muukin taito ja opeteltavissa oleva asia. Voin siis luvata, että se on täysin mahdollista myös sinulle.

Tervetuloa kulkemaan kanssani kohti rentouttavaa ja palauttavaa vapaa-aikaa. Ihanaa, että olet siinä 💛

Miten päästä irti työasioista vapaa-ajaksi?

Tämä on kysymys, johon etsin vastausta vuosia. Kokeillen useita erilaisia tapoja. Ja on tunnustettava, että toisinaan täysin luovuttaen asian suhteen. Lopulta keksinkin ratkaisun vähän vahingossa.

Niin omalla kohdallani kuin nykyisin etätöiden myötä yhä useamman meistä, yksi suurimmista haasteista tässä on kotona työskentely. Työn ja vapaa-ajan tällöin iloisesti sekoittuen.

Yhtälailla ne työt kuitenkin pyörii mielessä myös sinulla, jolla työpaikka ja koti on konkreettisesti eri paikka. Vai mitä sanot? Ajatukset, työn stressi tai paineet seuraa herkästi vapaalle riippumatta siitä missä työskentelemme.

Pää ikäänkuin jää työmoodiin, jolloin vapaa-aikanakaan ei pääse kunnolla palautumaan, irtautumaan töistään ja vaihtamaan vapaalle. Pidemmän päälle se kuormittaa ja ikävä kyllä lopulta uuvuttaa.

Mutta mikä sitten oli ratkaisuni? Opiskellessani yinjooga ja rentoutusohjaajaksi päätin luoda itselleni erilaisista harjoituksista ikäänkuin töistä vapaalle siirtymä rituaalin. Kaipasin arkeeni vastapainoksi enemmän pysähtymistä ja alunperin tämän tarkoituksena, olikin vain tuoda enemmän rauhoittumista elämääni.

Yllättäen huomasinkin tämän auttavan myös työstä irtautumiseen. Voisikin sanoa, että löysin töistä vapaalle rituaalistani ratkaisun ongelmaan vähän sattumalta. Pikku hiljaa viikko kerrallaan huomasin rituaalin toimivan. Auttaen päästämään irti työasioista ja siirtymään vapaalle sekä tuntemaan itseni maanantai aamuna palautuneeksi ja energiseksi.

Jottei sinun tarvitse itseni tavoin hakata vuosia päätä seinään etsien ja kokeillen aina vain uusia keinoa, haluan auttaa sinua onnistumaan. Oman rituaalini pohjalta olen luonut sinulle valmiit askeleet, selkeän suunnitelman ja juuri tätä varten räätälöidyt harjoitukset.

Ilman niitä jäämme niin helposti vain ajatuksen tasolle haaveilemaan. Sen takia käytän edelleen itsekin näitä kurssin harjoituksia. Ja nyttemmin tällä polulla on oppinut vaihtamaan vapaalle jo moni muukin ihana asiakkaani.

Sinäkin voit onnistua hyödyntäen kurssin harjoituksia viikonloppuun laskeutumiseen tai ottaa ne vieläkin enemmän osaksi arkeasi. Jolloin voit viikonlopun lisäksi viettää jatkossa jopa kaiken vapaa-aikasi ilman työhön jumittuvia ajatuksia.

Luo kurssin harjoituksista itsellesi uusi töistä vapaalle rituaali hemmotellen itseäsi ja saat kokea, miltä tuntuu aloittaa maanantait rentoutuneena ja palautuneena. Oletko valmis aloittamaan?

Kyllä, lähden mukaan hinnalla 49 €

Mitä Laskeudu viikonloppuun verkkokurssi sisältää?

Päästä irti työmoodista

Ensimmäisellä kurssi viikolla keskitytään päästämään irti töistä, jotta pääset oikeasti  laskeutumaan rentouttavaan vapaa-aikaan.

Hengitysharjoitus 5 min

Joogaharjoitus 32/58 min

Rentoutusharjoitus 9 min

Itsen ja kehon kuuntelu

Toisella kurssi viikolla keskitytään kuulostelemaan, mitä itselle sekä omalla keholle todella kuuluu tässä hetkessä.

Hengitysharjoitus 7 min

Joogaharjoitus 24/49 min

Rentoutusharjoitus 15 min

Portti viikonloppuun

Kolmannella kurssi viikolla pääset visuaalisaation kautta avaamaan portin rentouttavaan viikonloppuun.

Hengitysharjoitus 6 min

Joogaharjoitus 17/43 min

Rentoutusharjoitus 12 min

Mitä hyötyä tästä kurssista on sinulle?

Saat kurssilta selkeän valmiiksi suunnitellun ja toimivaksi testatun polun, jonka avulla opit vapaa-ajakseksi päästämään irti töistäsi ja siihen liittyvistä ajatuksista, stressistä ja murheista.

Sinusta ei enää tunnu siltä, että olet jälleen ollut palkatta yhden viikonlopun töissä, oikeasti edes olematta töissä. Siltähän se meinaan herkästi tuntuu, että on aina töissä, jos vapaallakaan ei pääse irtautumaan työpaineistaan.

Kurssilla luomasi uuden töistä vapaalle siirtymis rituaalisi myötä olet aidommin läsnä perheellesi ja pääset nauttimaan enemmän harrastuksistasi. Koska pystyt jättämään työt työajalle loppu peleissä myös työsi kuormittavuus vähenee ja saat tuntea itsesi energiseksi ja palautuneeksi maanantai aamuisin.

Ainoa kysymys kuuluu: Oletko valmis lähtemään mukaan tähän muutokseen?

Miten elämäsi muuttuisi, jos osaisit päästää irti työhön liittyvistä ajatuksista vapaalla?

Valinta on sinun. Annatko työstressin vallata vapaa-aikasi, vieden läsnäolon perheeltäsi ja lopulta uuvuttaen sinut..

Vai opetteletko päästämään irti työajatuksistasi vapaalla, hemmottelemalla itseäsi ja luomalla oman töistä vapaalle rituaalisi?

Lähde nyt mukaan Laskeudu viikonloppuun verkkokurssille hintaan 49 €. 

Se on jopa edullisempaa kuin kaksi viikkotuntia joogastudiolla ja nämä materiaalit jää ikuisesti käyttöösi. Mikäli uudistan tai päivitän kurssin materiaalit myöhemmin, saat uudistetut ja päivitetyt materiaalit samaan hintaan.

Voit maksaa verkkokurssin turvallisesti ja helposti pankki- tai luottokortilla sekä laskulla.

Aloita oman rituaalisi luominen tästä

Miten tästä eteenpäin?

Laskeudu viikonloppuun verkkokurssin hinta on 49 € sis. Alv. Voit maksaa kurssin kätevasti pankki- tai luottokortilla sekä laskulla.

Maksaessasi kurssin pankki- tai luottokortilla saat heti luotua tunnukset kurssisivustolle ja aloitettua oman töistä vapaalle rituaalisi luomisen. Halutessasi maksaa kurssin laskulla laitathan minulle sähköpostia kati(at)katiylkanen.fi Tällöin laitan sinulle laskun sähköpostiisi ja saat maksun jälkeen tunnukset kurssisivustolle, jotta pääset luomaan oman töistä vapaalle rituaalisi. Kaikki kurssin materiaalit ja harjoitukset jää ikuisesti käyttöösi.

Aloita oman rituaalisi luominen tästä