Yinjooga, Soundful yin® ja restoratiivinen jooga

TAMPERE | RYHMÄT & TILAUKSET

Yinjooga, Soundful yin® ja restoratiivinen jooga ovat hyvin lempeitä ja meditaavisia palauttavia joogamuotoja. Ne vaikuttavat kehoon, mieleen ja hermostoon rauhoittavana harjoituksena.

Tekemisen sijasta yinjoogassa, soundful yinissä® ja restoratiivisessa joogassa on ajatuksena antautua olemiselle. Päästää irti niin kehon kuin mielen jumeista, pyrkimisestä, suorittamisesta ja puskemisesta.

Moniin muihin joogalajeihin verrattuna yinjoogassa, soundful yinissä ja restoratiivisessa joogassa asanoissa eli jooga asennoissa pysytelläänkin verrattain pitkään paikoillaan.

Yin joogan ja Soundful yinin® asanoissa pysytellään tavallisesti 2-10 minuuttia. Restoratiivisen täysin tuetuissa asanoissa ollaan yleensä 5-20 minuuttia.

Yinjoogan ja Soundful yinjoogan® lempeän avaavat asanat vaikuttavat sidekudoksiin ja nivelsiteisiin. Herätellen pienin askelin luontaiset liikeratamme, yksilöllisen liikkuvuutemme.

Restoratiivisen joogan pitkäkestoiset ja passiiviset asanat palauttavat ja rauhoittavat hermostoa. Antaen lisää jaksamista ja ehkäisten uupumusta ja stressiä.

Erittäin hoitavassa ja hermostoa rauhoittavassa Soundful yinjoogassa® yinjoogan pitkäkestoisiin asanoihin yhdistetään intuitiivinen kosketus ja äänimaljojen soitto kehon päällä edistäen näin rentoutumista.

Omilla tunneillani lisään aina yinjoogan ja restoratiivisen joogan kokonaisvaltaista vaikutusta yhdistämällä niihin syvärentouttavat ja harmoniset äänimaljat.

Olet lämpimästi tervetullut tunneilleni juuri sellaisena kuin olet. Et tarvitse notkeutta tai hyvää kuntoa. Etkä aiempaa kokemusta joogasta. Kaikki tunnit sopivat myös aloittelijoille.

Tulevat joogatunnit Tampereella

Yinjooga ja äänimaljat

Näillä tunneilla pääset pysähtymään ja rentoutumaan yin joogaan lempeästi avaavien asanoiden ja äänimaljojen rauhoittavien äänien parissa. Illalla tai keskellä päivää lounasjoogan merkeissä.

Asanoissa ollaan 2-8 min ja äänimaljoja soitetaan koko harjoituksen ajan. Max 10 hlö pienryhmä.  

Keskiviikkona 29.5 klo 18.30-20 

Maanantaina 17.6 klo 18.30-20

Tunnit pidetään Rentoutumisen ullakolla Pirkankatu 1 B 43, Tampere.

Voi maksaa myös Epassi, Smartum ja Edenred liikuntaeduilla.

Varaa paikka tunnille

Restoratiivinen jooga 

Tällä tunnilla saat vain olla ja rentoutua. Nauttia parhaillaan syvärentouttavasta unen ja valveen välitilasta.

Kaikki restoratiivisen joogan pitkät 5-20 min ja hermostoa rauhoittavat asanat tuetaan täysin apuvälineillä.

Pääset koko harjoituksen ajan nauttimaan samalla rauhoittavista äänimaljoista. Max 8 hlö pienryhmä. 

Tiistaina 25.6 klo 18.30-20

Tunnit pidetään Rentoutumisen ullakolla Pirkankatu 1 B 43, Tampere. Hinta 25 €.

Voi maksaa myös Epassi, Smartum ja Edenred liikuntaeduilla.

Varaa paikka tunnille

Soundful yin® jooga

Soundful yin® joogassa pidempiin 2-10 min asanoihin yhdistetään lempeä intuitiivinen kosketus ja äänimaljojen soitto kehon päällä.

Hyvin hoivaavan harjoituksen aikana ohjaaja käy jokaisen osallistujan luona vuoroin soittamassa äänimaljoja kehon päällä sekä koskettamassa lempeästi. 

Kosketus ja äänimaljojen soitto kehon päällä on täysin vapaaehtoista. Max 6 hlö pienryhmä. 

Keskiviikkona 5.6 klo 18.30-20

Tunnit pidetään Rentoutumisen ullakolla Pirkankatu 1 B 43, Tampere. Hinta 30 €.

Voi maksaa myös Epassi, Smartum ja Edenred liikuntaeduilla.

Varaa paikka tunnille

 

💛 Rentoutumisen ullakon rauhoittavat ja lempeän viihtyisät tilat on aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Loistavat julkiset kulkuyhteydet ja ympärillä paljon täysin maksuttomia kiekollisia parkkipaikkoja. Osoite Pirkankatu 1 B 43.

💛 Kaikki tunnit sopii myös aloittelijoille. Et tarvitse aiempaa kokemusta. Ullakolla on suuret tilat, mutta pienet ryhmäkoot yksilöllisen ohjauksen ja henkilökohtaisen palvelun varmistamiseksi. Voit tulla paikale juuri sellainen kuin olet.

💛 Ullakolta löytyy aina kaikki tarvittava. Ei enää omien mattojen raahamista tai edes tunnin jälkeen paikalleen siivoamista. Ullakolla kaikki tämä huolehditaan puolestasi. Riittää kun tuot paikanpäälle itsesi.

Yinjooga, Soundful yin® ja restoratiivinen jooga tilauksesta

Voit tilata minulta juuri omiin tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden Tampereen seudulla. Omissa tiloissani Rentoutumisen ullakolla joogassa max. 6-12 hlö.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän toiveiden mukainen kokonaisuus joogaa äänimaljojen kanssa tai ilman. Hinta sovitaan aina erikseen haluamasi tapahtuman mukaan.

Laita rohkeasti viestiä kati(at)katiylkanen.fi tai soittele 0407660521 niin jutellaan lisää.

Yinjooga, Soundful yin® ja restoratiivinen jooga soveltuuat erinomaisen hyvin esim:

  • virkistys- ja työhyvinvointipäiviin, tiimipäiviin
  • naisteniltoihin ja syntymäpäville, polttareihin
  • pikkujouluihin tai muihin juhliin
  • ystävien yhteiseen illanviettoon
jooga-tampere

HUOM!

Osallistuaksesi ohjaamaani yinjoogaan, Soundful yin® tai restoratiiviseen joogaan et tarvitse notkeutta tai aiempaa kokemusta joogasta. Olet tervetullut tunneille juuri sellaisena kuin olet.

Huomioithan kuitenkin, että äänimaljoja ei suositella, jos sinulla on sydäntahdistin tai äänet vaikuttavat sydämen toimintaasi tai sinulla on syöpä.

Jos olet raskaana suosittelen sinua menemään raskausajan joogaan erikoistuneen ohjaajan tunnille.