Yinjooga ja restoratiivinen jooga

TAMPERE & ETÄNÄ | RYHMÄT & TILAUKSET

Yinjooga ja restoratiivinen jooga ovat molemmat hyvin lempeitä ja meditaavisia palauttavia joogamuotoja. Molemmat vaikuttavat sekä kehoon, että mieleen rauhoittavana harjoituksena.

Tekemisen sijasta sekä yinjoogassa, että restoratiivisessa joogassa on pyrkimyksenä päästää irti niin kehon kuin mielen jumeista, suorittamisesta ja puskemisesta.

Moniin muihin joogalajeihin verrattuna yinjoogassa ja restoratiivisessa joogassa asanoissa eli jooga asennoissa pysytelläänkin verrattain pitkään paikoillaan.

Yin joogan asanoissa pysytellään tavallisesti 2-10 minuuttia. Restoratiivisen täysin tuetuissa asanoissa ollaan yleensä 5-20 minuuttia.

Yinjoogan lempeän avaavat asanat vaikuttavat sidekudoksiin ja nivelsiteisiin. Herätellen pienin askelin luontaiset liikeratamme, yksilöllisen liikkuvuutemme.

Restoratiivisen joogan pitkäkestoiset ja passiiviset asanat palauttavat ja rauhoittavat hermostoa. Antaen lisää jaksamista ja ehkäisten uupumusta ja stressiä.

Henkilökohtaisesti rakastan vielä lisätä yinjoogan ja restoratiivisen joogan kokonaisvaltaista vaikutusta yhdistämällä niihin syvärentouttavat ja harmoniset äänimaljat.

Yinjooga Tampere

Ohjaan yinjooga tunteja säännöllisesti pienryhmille Tampereen keskustassa Pesä läsnäolon yhteisöllä.

Näillä ihanan rentouttavalla tunneilla pääset pysähtymään ja palautumaan sekä lempeän yin joogan, että harmonisen rauhoittavien äänimaljojen parissa.

Otathan mukaan oman maton, juomapullon ja laitat päälle mukavan lämpöiset joustavat vaatteet.

Yin jooga ja äänimaljarentoutus:

Tiistaina 28.3 klo 18-19.15

Tiistaina 11.4 klo 18-19.15

Tiistaina 25.4 klo 18-19.15

Tiistaina 9.5 klo 18-19.15

Pääset varaamaan oman paikkasi hintaan 20 € suoraan Pesä Läsnäolon yhteisön verkkokaupasta. Klikkaa tästä ja varaa paikkasi!

Tervetuloa rentoutumaan 💛

Yinjooga ja restoratiivinen jooga tilauksesta

Voit tilata minulta juuri omiin tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden Tampereen seudulla. Järjestämissäni tiloissa joogassa max. 8 hlö. Muissa tiloissa ei osallistuja rajaa.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän toiveiden mukainen kokonaisuus yinjooga ja/tai restoratiivista jooga äänimaljojen kanssa tai ilman. Hinta sovitaan aina erikseen haluamasi tapahtuman mukaan.

Laitan rohkeasti viestiä kati(at)katiylkanen.fi niin jutellaan lisää.

Yinjooga ja restoratiivinen soveltuu erinomaisen hyvin esim:

  • virkistys- ja työhyvinvointipäiviin, tiimipäiviin
  • naisteniltoihin ja syntymäpäville, polttareihin
  • pikkujouluihin tai muihin juhliin
  • ystävien yhteiseen illanviettoon

Yinjooga ja restoratiivinen jooga yksityistunnit

Haluaisitko päästä syventämään omaa harjoitustasi tai tutustua Yinjoogaan ja restoratiiviseen joogaan lempeästi oman kotisi turvassa ja lämmössä?

Yinjoogan ja restoratiivisen joogan yksityistunneista voit saada vinkkejä, apua ja tukea oman palauttavan joogapolkusi aloittamiseen, mutta myös harjoituksesi syventämiseen.

Yinjoogan ja restoratiivisen joogan yksityistunneilla saat minut opettajana täysin omaan käyttöösi. Yksilöopetuksen sisältö räätälöidään aina omien tarpeidesi mukaisesti. Saat henkilökohtaista ohjausta tullen kuulluksi ja nähdyksi kaikkine toiveinesi ja tarpeinesi.

Voimme yhdessä luoda juuri sinun tarpeisiisi sopivan joogaharjoituksen (yinjooga ja/tai restoratiivinen), etsiä kehollesi parhaiten sopivat variaatiot asanoista eli jooga asennoista ja katsoa kaikki tarvittavat apuvälineet kuntoon. Todennäköisesti pystymme hyödyntämään täysin jo kotoasi löytyviä tavaroita.

"Kati sä olit ihana ❤️ Tykkäsin rauhallisesta lempeästä ohjauksesta!"

Koska oma ammattitaitoini on joogaopettajuuden lisäksi vahvasti valmennuksellinen voin näitä työkaluja hyödyntäen auttaa sinua myös saamaan joogaharjoituksen osaksi arkeasi. Tähän suunnittelemme tietenkin yhdessä juuri sinulle sopivat harjoitukset.

Yinjoogan ja restoratiivisen joogan yksityistunti voidaan järjestää helposti etäyhteydellä tai voin tulla luoksesi kotikäynnille Tampereen seudulla.

Etäyhteydellä yhden 60 min yksityistunnin hinta on 89 € (sis. alv) Koska yksi tunti on kuitenkin hyvin rajallinen aika suosittelen parhaan hyödyn saadaksesi 4 tunnin 300 € tai 6 tunnin 450 € pakettia.

Yksityistunnin hinta kotiopetuksena luonasi Tampereen seudulla sovitaan aina erikseen.

Voit varata ajan tai kysyä lisää yinjoogan ja restoratiivisen joogan yksityistunneista ja palvelun sopivuudesta itsellesi soittamalla tai laittamalla viestiä 040 7660521 tai sähköpostia kati(at)katiylkanen.fi

HUOM!

Osallistuaksesi ohjaamaani yinjoogaan tai restoratiiviseen joogaan et tarvitse notkeutta tai aiempaa kokemusta joogasta.

Huomioithan kuitenkin, että äänimaljoja ei suositella raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana, jos sinulla on sydäntahdistin tai äänet vaikuttavat sydämen toimintaasi tai sinulla on syöpä.