Äänimaljakoulutus

TAMPERE | RENTOUTUMISEN ULLAKKO

 

Kuuletko äänimaljakoulutuksen kutsun? Paljon toivottu ja odotettu äänimaljahoitajan ja -rentouttajan koulutus nyt Tampereella Rentoutumisen ullakolla.

Haluatko oppia lisää äänimaljoista? Syventää omaa ammatillista osaamistasi? Tai löytää kokonaan uusia tapoja rentouttaa ja voimaannuttaa itseäsi ja muita?

Äänimaljahoitajan ja -rentouttajan koulutuksessa panostetaan yksilölliseen lähestymistapaan, mikä auttaa sinua löytämään juuri itsellesi sopivan tavan hyödyntää äänimaljoja.

Kesän 2024 spesiaaliryhmän aikataulu: 

1 ja 2 jakso 26.-29.7 klo 10-16

Syksyn äänimaljakoulutusten aikataulut: 

Viikonloppuryhmä 1 jakso 17-18.8 klo 10-16 ja 2 jakso 21-22.9 klo 10-16

Arkiryhmä 1 jakso 12-13.9 klo 10-16 ja 2 jakso 10-11.10 klo 10-16

Viikonloppuryhmä 1 jakso 19-20.10 klo 10-16 ja 2 jakso 23-24.11 klo 10-16

Arkiryhmä 1 jakso 4-5.11 klo 10-16 ja 2 jakso 2-3.12 klo 10-16

Äänimaljakoulutuksen hinta on 444 € sis. 24 % alv. Ilmoittautumiset on sitovia. Sairautapauksessa voit siirtää osallistumisesi toiseen ryhmään.

Hinta sisältää neljän päivän koulutuksen, kattavat kirjalliset materiaalit sekä kahvin/teen koulutuspäivien aikana.

Voit ilmoittautua mukaan tai kysyä lisää ottamalla yhteyttä sähköpostitse kati(at)katiylkanen.fi tai soittelemalla/viestillä 040 7660521. Paikkoja on rajoitetusti.

"Saimme selkeää, asiantuntevaa ja ystävällistä opastusta aanimaljojen maailmaan. Kati on rento ja mutkaton vetätä. Olin myös iloinen, että saimme käytönnön ohjausta ja itse opetella asioita 🩷"

Mitä äänimaljat ovat?

Koulutuksessa keskitytään ennen kaikkea Tiibetiläisiin äänimaljoihin. Ne on käsin taottuja, erilaisista metalliseoksista valmistettuja kulhoja.

Syvärentouttavat äänimaljat tuottavat soidessaan syviä, harmonisia ääniä ja niiden vaikutus perustuu näihin ääniaaltoihin ja värähtelyyn. Edistäen näin rentoutumista, mielen tasapainoa ja hyvinvointia.

Lyhyesti sanottuna äänimaljahoito on yksilöhoito, jossa äänimaljoja soitetaan kehon päällä ja sointukylpy eli äänimaljarentoutus on ryhmässä tapahtuva rentoutus, jossa maljoja soitetaan kehon vierellä.

Äänimaljat voivat mm. parantaa unta, auttaa ylivirittyneisyyteen ja keskittymiseen, rauhoittaa hermostoa, lievittää kipuja, vähentää lihasjännityksiä ja stressiä sekä vahvistaa voimavaroja.

Tarvitseeko koulutukseen omia maljoja?

Äänimaljakoulutukseen osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista aiempaa kokemusta äänimaljoista etkä tarvitse mukaan omia maljoja.

Koulutustiloissa Rentoutumisen ullakolla on paljon maljoja niin, että kaikki osallistujat pääsevät niitä kokeilemaan ja harjoittelemaan hoitojen tekemistä käytännössä.

Koulutuksessa käydään myös läpi erilaisia äänimaljoja. Niitä on olemassa hyvin paljon erilaisia ja joissain tapauksissa on jopa ihanteellinen tilanne, jos sinulle ei vielä ole omia maljoja.

Saat toki ottaa koulutukseen mukaan myös omat äänimaljasi, mutta tämä ei ole millään tavalla välttämätöntä. Eikä omien maljojen puuttuminen estä osallistumista.

Koulutuksessa saat lisätietoa siitä, mistä maljoja kannattaa ja on mahdollista hankkia. Saat myös alennuskoodin yhteistyökumppanini Maljapuodin verkkokauppaan, mistä voit ostaa omia maljoja.

"Kati on upea opettaja rauhallinen ja Rentoutumisen ullakko on paikkana seesteinen ja paikalla on hyvät energiat. Kiitos ihana Kati ❣️"

Äänimaljakoulutuksen sisältö:

 • Erilaiset äänimaljat niiden hankkiminen, soittotekniikka, käyttö, puhdistus ja vaikutukset
 • Turvallisuus, sairauksien huomioiminen, raskaus ja äänimaljat, lapset ja äänimaljat
 • Käytännönharjoittelu, soittaminen, itsehoito ja äänimaljahoidot yksilöille ja pareille
 • Äänimaljarentoutus, suunnittelu ja toteutus. Pääset kokemaan myös useamman erilaisen äänimaljarentoutuksen
 • Muut hoitavat soittimet esim. koshit, sadekepit, gongit, kristallimaljat, merirummut ja tingshat
 • Äänimaljat ja chakrat
 • Sanallinen rentoutusharjoitus yhdistettynä äänimaljoihin ja oman rentouttajan äänen löytäminen
 • Oma äänimalja tulevaisuus eli miten haluat ja voit hyödyntää äänimaljoja jatkossa
 • Aikaa kysymyksille ja vapaalle keskustelulle sekä sitä kautta oppimiselle.

Kenelle äänimaljakoulutus sopii?

Ensimmäisenä äänimaljoista ehkä tulee mieleen äänimaljahoidot ja -rentoutukset. Mutta todellisuudessa äänimaljoja voi kuitenkin hyödyntää niin paljon monipuolisemminkin erilaisilla aloilla.

Äänimaljoja voi käyttää työssään esim. valmentajat, työnohjaajat, jooga- ja rentoutusohjaajat, hierojat, energiahoitajat, erilaiset terapeutit, opettajat, luontaishoitajat, urheilun ja kauneusalan ammattilaiset.

Yhä useampi käy äänimaljakoulutuksen myös pelkästään omaksi ja läheistensä iloksi ja hyvinvoinnin tueksi. Riittää, että haluat oppia lisää ja sukeltaa syvemmälle äänimaljojen ihmeellisen maailmaan.

 Huomioithan kuitenkin, että äänimaljoja ei suositella raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana, jos sinulla on sydäntahdistin tai äänet vaikuttavat sydämen toimintaasi tai sinulla on syöpä.

Oma tavoitteeni kouluttajana on auttaa jokaista osallistujaa löytämään se oma tyylinsä ja tapansa hyödyntää äänimaljoja niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan haaveilet sitten kokonaan uudesta urasta äänimaljojen parissa, aiot hyödyntää uutta osamistasi vain omaksi iloksi tai haluat käyttää äänimaljoja nykyisessä ammatissasi.

"Tykkäsin 💛 Kati on samaan aikaan asiantunteva ja rento. Ihanat päivät uutta oppien ja rentoutuen"

Mitä, missä, milloin?

Äänimaljahoitajan ja -rentouttajan koulutukset pidetään aivan Tampereen keskustan tuntumassa Rentoutumisen ullakolla, osoitteessa Pirkankatu 1 B 43.

Alhaalla on ovisummeri ja pääset hissillä kerrokseen kuusi. Siitä nousee, sitten vielä yksi kerros rappuja ylös ullakolle. Tiloihin ei siis ole esteetöntä kulkua.

Ullakon rauhoittavat ja lempeän viihtyisät tilat on loistavien julkistenkulkuyhteyksien saavutettavissa ja ympärillä on paljon täysin maksuttomia kiekollisia parkkipaikkoja. Rautatieasemalta matkaa vain 1,5 km.

Kesän 2024 spesiaaliryhmän aikataulu: 

1 ja 2 jakso 26.-29.7 klo 10-16

Syksyn äänimaljakoulutusten aikataulut: 

Viikonloppuryhmä 1 jakso 17-18.8 klo 10-16 ja 2 jakso 21-22.9 klo 10-16

Arkiryhmä 1 jakso 12-13.9 klo 10-16 ja 2 jakso 10-11.10 klo 10-16

Viikonloppuryhmä 1 jakso 19-20.10 klo 10-16 ja 2 jakso 23-24.11 klo 10-16

Arkiryhmä 1 jakso 4-5.11 klo 10-16 ja 2 jakso 2-3.12 klo 10-16

Äänimaljakoulutuksen hinta on 444 € sis. 24 % alv. Ilmoittautumiset on sitovia. Sairastapauksessa voit siirtää osallistumisesi toiseen ryhmään.

Hinta sisältää neljän päivän koulutuksen, kattavat kirjalliset materiaalit sekä kahvin/teen koulutuspäivien aikana.

Maksun voi suorittaa laskulla kahdessä erässä. Kuitenkin niin, että koko summa on maksettuna 2 viikko ennen koulutuksen alkua.

Ilmoittautuminen sähköpostitse kati(at)katiylkanen.fi. Paikkoja on rajoitutesti ja yhden ryhmän maximi osallistuja määrä on 12 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumis järjestyksessä.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, haluat ilmoittautua mukaan tai tarvitset maksuaikaa niin ota yhteyttä sähköpostilla kati(at)katiylkanen.fi tai soittamalla/laittamalla viestiä 040 7660521.

"Rentoutumisen ullako on ihana, lämmin & harmooninen tunnelma. Ohjaana luot rauhallisen & turvallisen ilmapiirin. Ihana energia! Lämmin kiitos 💛"

Kouluttaja

Heippa! Olen Kati Ylkänen. Positiivinen innostuja, herkästi naurava ja intohimoinen työtään rakastava tamperelainen yrittäjä. Joka kulkee jalat maassa, mutta pääpilvissä. 

 • Missioni on luoda maailmasta rennompi paikka auttamalla sinua rentoutumaan ja pysähtymään, palautumaan ja voimaan paremmin arjessa.
 • Asiakkaat kertovat minun olevan ihanan rauhallinen, iloinen ja helposti lähestyttävä.
 • Koulutus: Lähihoitaja, äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja, meditaatio- ja rentoutusohjaaja, LCAF Certified Coach®, Soundful Yin® -joogaohjaaja, SHL mental training rentoutusvalmentaja ja palauttavaan joogan erikoistunut RYT200 joogaopettaja

Nähdään äänimaljakoulutuksessa! 💛