Kaikki palvelut

Rentoutumisen ullakko

Etsitkö sitä oikeaa aikaa ja paikkaa rentoutua? Lämpimästi tervetuloa Tampereen rentouttavimalle ullakolle.

 Rentoutumisen ullakko (Pirkankatu 1 B 43) avaa ovensa sunnuntaina 1.10. kaikille avomien avajaisten merkeissä.

Kyllä. Juuri sinut on kutsuttu mukaan 💛 Nähdään ullakolla!

LUE LISÄÄ

Äänimaljatyöpaja

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan äänimaljojen rauhoittavaan maailmaan Lempeät värähtelyt - johdatus äänimaljojen käyttöön ja rentoutukseen työpajaan Tampereelle.

Opit käyttämään Tiibetiläisiä äänimaljoja oman ja lähestesi rentoutumisen ja hyvinvoinnin tukemisessa. Työpaja huipentuu syvärentouttavaan äänimaljarentoutukseen.

LUE LISÄÄ

Joogaa väsyneille

Lempeä tapa elpyä väsymyksestä ja voittaa voimattomuuden haasteet. Saat vain olla ja rentoutua. Antaa kehollesi ja mielellesi tarvittavaa hoivaa, tietoista lepoa ja palautumista.

Jooga väsyneille on verkkokurssi, jonka voimaannuttavaista harjoituksista pääset nauttimaan täysin oman tahtiisi. Saat kattavan harjoituskirjaston käyttöösi aivan niin pitkäksi aikaa haluat. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

LUE LISÄÄ

Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutukset pienryhmissä ja tilauksesta juuri omien tarpeidesi mukaan Tampereen seudulla. 

Äänimaljojen harmoniset äänet rauhoittaa ja laskee stressitasoja johdattaen sinut syvärentoutumisen tilaan. Voit päästää turvallisesti irti kaikista mielen ja kehon jännitteistä.

LUE LISÄÄ

Äänimaljahoito

Äänimaljahoidossa saat rentoutua lempeästi hoitopöydällä. Tiibetiläisiä äänimaljoja soitetaan hoidon aikana kehosi päällä. Kyseessä on syvärentousmenetelmä, joka hoitaa kokonaisvaltaisesti kehoa, mieltä ja sielua.

Lue lisää ja varaa aika äänimaljahoitoon Tampereen keskustassa.

LUE LISÄÄ

Yin ja restoratiivinen jooga

Yinjooga ja restoratiivinen jooga Tampereen seudulla pienryhmässä tai juuri omien tarpeidesi mukaan tilauksesta. Saatavilla myös etänä ja yksityisohjauksena.

Yinjooga ja restoratiivinen jooga ovat hyvin lempeitä ja meditaavisia, kehoon ja mieleen vaikuttavia rauhoittavia ja palauttavia joogamuotoja.

LUE LISÄÄ

Yksilö- ja ryhmäcoaching

Yrityksille ja yksityisille, etänä tai Tampereen seudulla. Coaching eli ratkaisukeskeinen valmennus auttaa sinua tai työyhteisöäsi löytämään polun kohti parempaa palautumista ja hyvinvointia.

Valmennuksessa syntyvät oivallukset voivat muuttaa elämäsi suunnan kerralla paremmaksi. Varaa aika ilmaiseen kartoitukseen ja lähdetään luomaan yhdessä arjestasi rennompaa.

LUE LISÄÄ

Laskeudu viikonloppuun

Päästä irti työasioista, nauti vapaa-ajastasi ja koe, miltä tuntuu herätä maanantai aamuun rentona ja palautuneena luomalla itsellesi oma hemmotteleva töistä vapaalla rituaalisi.

Tämä verkkokurssi tuo suoraan kotimatollesi kaikki ne yksinkertaiset harjoitukset, joiden avulla opit vaihtamaan vapaalle niin arkena kuin viikonlopuksi.

ALOITA TÄSTÄ