Kaikki palvelut

Rentoutumisen ullakko

Etsitkö sitä oikeaa aikaa ja paikkaa rentoutua? Lämpimästi tervetuloa Tampereen rentouttavimalle ullakolle.

Rentoutumisen ullakko tarjoaa nimensä mukaisesti rentouttavia hetkiä arjen keskelle niin sinulle ja ystävillesi kuin työyhteisöllesi.

Varaa paikka tunnille tai ota yhteyttä. Nähdään ullakolla! 💛

LUE LISÄÄ

Äänimaljakoulutus

Kuuletko äänimaljakoulutuksen kutsun? Paljon toivottu ja odotettu äänimaljahoitajan ja -rentouttajan koulutus nyt Tampereella Rentoutumisen ullakolle.

Katso tulevien ryhmien aikataulut ja ilmoittaudu mukaan ottamalla yhteyttä.

ALOITA TÄSTÄ

Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutukset pienryhmissä ja tilauksesta juuri omien tarpeidesi mukaan Tampereen seudulla. 

Äänimaljojen harmoniset äänet rauhoittaa ja laskee stressitasoja johdattaen sinut syvärentoutumisen tilaan. Voit päästää turvallisesti irti kaikista mielen ja kehon jännitteistä.

LUE LISÄÄ

Äänimaljatyöpaja

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan äänimaljojen rauhoittavaan maailmaan Lempeät värähtelyt - johdatus äänimaljojen käyttöön ja rentoutukseen työpajaan Tampereelle.

Opit käyttämään Tiibetiläisiä äänimaljoja oman ja lähestesi rentoutumisen ja hyvinvoinnin tukemisessa. Työpaja huipentuu syvärentouttavaan äänimaljarentoutukseen.

LUE LISÄÄ

Äänimaljahoito

Äänimaljahoidossa saat rentoutua lempeästi hoitopöydällä. Tiibetiläisiä äänimaljoja soitetaan hoidon aikana kehosi päällä. Kyseessä on syvärentousmenetelmä, joka hoitaa kokonaisvaltaisesti kehoa, mieltä ja sielua.

Lue lisää ja varaa aika äänimaljahoitoon Rentoutumisen ullakolle, aivan Tampereen keskustan tuntumaan.

LUE LISÄÄ

Yin ja restoratiivinen jooga

Yin jooga ja restoratiivinen jooga Tampereen seudulla pienryhmässä tai juuri omien tarpeidesi mukaan tilauksesta. Saatavilla myös yksityisohjauksena.

Yin jooga ja restoratiivinen jooga ovat hyvin lempeitä ja meditaavisia, kehoon ja mieleen vaikuttavia rauhoittavia ja palauttavia joogamuotoja.

LUE LISÄÄ

Kohti rennompaa elämää työpaja

Lämpimästi tervetuloa Tampereen Rentoutumisen ullakolle aloittamaan yhdessä oivalluttava matka kohti rennompaa elämää!

Työapja tarjoaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä äänimaljojen parissa sekä tarkastella omaa elämäntilannettasi uusi silmin ja löytää konkreettisia keinoja rentoutua enemmän ja vähentää stressiä.

LUE LISÄÄ

Yksilö- ja ryhmäcoaching

Yrityksille ja yksityisille Tampereen seudulla. Coaching eli ratkaisukeskeinen valmennus auttaa sinua tai työyhteisöäsi löytämään polun kohti parempaa palautumista ja hyvinvointia.

Valmennuksessa syntyvät oivallukset voivat muuttaa elämäsi suunnan kerralla paremmaksi. Varaa aika ilmaiseen kartoitukseen ja lähdetään luomaan yhdessä arjestasi rennompaa.

LUE LISÄÄ