Toimitusehdot

Sivuston www.katiylkanen.fi tuotteita myy yritys Heavenly need Oy, y-tunnus 2316287-0 (Perkiönkatu 62, 33900 Tampere).

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Jos sinulla on jotakin kysyttävää ota yhteyttä kati(at)katiylkanen.fi

Tuotteiden ja palveluiden kaiken sisällön kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty.

 

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan internetin välityksellä joko sivustolta www.katiylkanen.fi maksamalla pankki/luottokortilla tai laskulla sähköpostitse.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilatessasi sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikki sivuston kautta onnistuneesti tehdyt tilaukset vahvistetaan automaattisella sähköpostilla. 

Tilausvahvistuksen ja omaan kirjaston tunnusten vastaanottaminen edellyttää oikean sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

 

MAKSAMINEN

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Stripe https://stripe.com/en-fi/privacy

Käytössäsi on tuotteesta riippuen pankki- tai luottokortti sekä lasku tai osamaksu.

 

TOIMITUS

Ostaessasi digitaalisen tuotteen linkki sähköiseen palveluun kirjautumisesta lähtee automaattisesti Kajabi ohjelmasta.

Jos et saa kyseistä viestiä tarkistathan ensin roskapostin ja tämän jälkeen otat mahdollisesti minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)katiylkanen.fi

 

TILAUKSEN PERUUTUS TAI PALAUTTAMINEN

Suomen kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla on tietyin ehdoin oikeus perua tilaus 14 vuorokauden sisällä tilauksen vahvistamisesta.

Kuluttajalla ei ole oikeutta kaupan kaupan perumiseen, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on aloitettu sähköisesti kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta.

Tilaamalla tuotteita ja palveluita, joissa on ilmoitettu toimituksen aikataulusta, jolla palveluun liittyvät materiaalit julkaistaan käyttöön kokonaan tai osittain heti tilauksen tehtyäsi hyväksyt peruutus- ja palautusoikeuden puuttumisen.

Sinulla on kuluttajana oikeus perua kauppa ennen materiaalien toimittamista. Tällöin summa palautetaan kokonaisuudessaan. Kun materiaalien toimittaminen tai käyttöönotto on alkanut, kauppaa ei enää voi perua. 

Yllä mainitut toimitusehdot ovat voimassa 1.10.2022 alkaen.