TAMPERE

Rentoutumisen ullakko

Viikkotunnit | Tapahtumat | Tilausryhmät

 

Etsitkö sitä oikeaa aikaa ja paikkaa rentoutua? Lämpimästi tervetuloa Tampereen rentouttavimalle ullakolle. Rentoutumisen ullakko tarjoaa nimensä mukaisesti rentouttavia hetkiä arjen keskelle.

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan tunneille ja oppimaan uutta työpajoihin. Saatavilla on monipuolinen valikoima niin rentouttavia viikkotunteja kuin tapahtumia.

Tule rentoutumaan yksin tai yhdessä ystävien tai työyhteisön kanssa. Kaikki vaihtoehdot on saatavilla myös tilausryhmille.

Löydät Rentoutumisen ullakon osoitteesta Pirkankatu 1 B 43. Soittele vaan ovisummeria ja nouse hissillä kerrokseen kuusi. Siitä kipaiset jo helposti yhden kerroksen rappuja ylös ullakolle.

Ullakon hiljaiset, rauhalliset ja lempeän viihtyisät tilat on aivan Tampereen keskustan tuntumassa, loistavien julkistenkulkuyhteyksien saavutettavissa ja maksuttomien kiekollisten parkkipaikkojen ympäröimänä.

Varaa paikka tunnille

Mitä Rentoutumisen ullakko tarjoaa sinulle?

 

Löydät Rentoutumisen ullakolta monipuolisen valikoiman erilaisia rentouttavia palveluita, tapahtumia ja viikkotunteja.

Mikä näistä kutsuisi eniten sinua, ystäväporukkaasi tai työyhteisöäsi rentoutumaan, pysähtymään ja palautumaan? Kaikkea tätä ullakolla tarjoillaan rentoutumisesi tueksi:

✨ Äänimaljarentoutukset ja äänimaljahoidot

✨ Yinjooga, restoratiivinen jooga ja soundful yin® jooga

✨ Soundful yin® joogahoito

✨ Jooga nidra/rentoutukset/meditaatiot

✨ Rentoutusvalmennus/Coaching yksin ja ryhmässä

Kaikki palvelut on räätälöitävissä niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Eikä huolta sopivasta ajasta, kaikki tarjonta on saatavilla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ota vain rohkesti yhteyttä sähköpostilla kati(at)katiylkanen.fi tai soittele/viestitä 0407660521 niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva rentouttava tilaisuus.

Yksillöllisen palvelun ja ohjauksen varmistamiseksi viikkotunneilla ja tapahtumissa ullakolla on suuret tilat, mutta pienet ryhmäkoot. Sen sijaan tilausryhmille sali on käytössä hyvin suurillekin ryhmille jopa 21 hlö.

Kaikki tarvittava löytyy aina paikanpäältä. Et tarvitse mukaan oma joogamattoa, vilttiä tai tyynyjä. Vaikka saat toki ne halutessasi tuodakin. Riittää kun tulet paikalle juuri sellaisena kuin olet.

Jotta voit tulla mahdollisimman miellyttävästi rentoutumaan on käyttö on aina rauhoitettu vain yhtä asiakasta, tuntia, tapahtumaa tai ryhmää varten. Ullakolla ei ole koskaan kerralla useita palveluntarjoajia.

Tulevat tunnit & tapahtumat

Äänimaljarentoutus torstaina 27.6, torstaina 18.7, keskiviikkona 24.7, keskiviikkona 31.7, keskiviikkona 7.8, torstaina 15.8 ja tiistaina 27.8 klo 18.30-19.30 Hinta 20 €

Täydenkuun äänimaljarentoutus sunnuntaina 21.7 ja maanantaina 19.8 klo 18.30-19.30 Hinta 20 €
Uudenkuun äänimaljarentous sunnuntaina 4.8 ja tiistaina 3.9 klo 18.30-19.30 Hinta 20 €

Kristalli äänimaljarentoutus maanantaina 5.8 ja keskiviikkona 21.8 klo 18.30-19.30 Hinta 20 €

✨ After work yinjooga ja äänimaljat perjantaina 23.8 klo 16.45-18. Hinta 25 € 

✨ Soundful yinjooga ja äänimaljat torstaina 5.9 klo 18-19.30. Hinta 30 € 

 Restoratiivinen jooga ja äänimaljat torstaina 29.8 klo 18.30-19.45. Hinta 25 €

Rentouttava jooga ja  äänimaljarentoutus maanantaina 22.7 ja tiistaina 13.8 klo 18.30-19.45. Hinta 25 €

Aikuinen ja lapsi äänimaljarentoutus lauantaina 7.9 klo 11-12 Hinta 30 € sis. paikan aikuiselle ja lapselle

✨Opi soittaamaan äänimaljoja Lempeät värähtelyt äänimaljatyöpaja sunnuntaina 8.9 klo 11-14 Hinta 49 €

Varaa paikka tunnille

Äänimaljakoulutus

Kuuletko äänimaljakoulutuksen kutsun? Äänimaljahoitajan ja -rentouttajan koulutuksessa panostetaan yksilölliseen lähestymistapaan, mikä auttaa sinua löytämään juuri itsellesi sopivan tavan hyödyntää äänimaljoja.

Koulutuksen aikana opit tekemään niin äänimaljahoitoja kuin äänimaljarentoutuksia eli sointukylpyjä. 

Kesän 2024 spesiaaliryhmän aikataulut:

1 ja 2 jakso 26.-29.7 klo 10-16

Äänimaljakoulutuksen hinta on 444 € sis. 24 % alv. Ilmoittautumiset on sitovia. Sairautapauksessa voit siirtää osallistumisesi toiseen ryhmään.

Hinta sisältää neljän päivän koulutuksen, kattavat kirjalliset materiaalit sekä kahvin/teen koulutuspäivien aikana.

Voit ilmoittautua mukaan tai kysyä lisää ottamalla yhteyttä sähköpostitse kati(at)katiylkanen.fi tai soittelemalla/viestillä 040 7660521. Paikkoja rajoitetusti.

Lue lisää

”Ihana rauhoittava ilmapiiri, kaunis tunnelma. Tarvitsin juuri tätä. Tunnen itseni rentoutuneeksi ja levolliseksi. Kaunis kiitos ❤️”

”Kati on rauhallinen, huomioi kaikki läsnäolijat. Viihtyisät tilat ja hyvällä paikalla. Tulen varmasti uudelleen”

”Erittäin rentouttava ja miellyttävä tunti. Tykkäsin kovasti. Tulen uudelleen ja kerron kavereille. Tila myös viihtyisä ja mukava. Kiitos!”

Tilaa Rentoutumisen ullakon uutiskirje

Haluasitko saada Rentoutumisen ullakon kuulumiset ja tiedon tulevista tunneista, tapahtumista, työpajoista ja kursseista suoraan sähköpostiisi n. 1-2 kertaa kuussa? Tilaa tästä uutiskirje.

Kuka Rentoutumisen ullakkoa pitää?

Heippa! Olen Kati Ylkänen. Positiivinen innostuja, herkästi naurava ja intohimoinen työtään rakastava tamperelainen yrittäjä. Joka kulkee jalat maassa, mutta pääpilvissä. 

  • Missioni on luoda maailmasta rennompi paikka auttamalla sinua rentoutumaan ja pysähtymään, palautumaan ja voimaan paremmin arjessa.
  • Asiakkaat kertovat minun olevan ohjaajana ihanan rauhallinen, iloinen ja helposti lähestyttävä.
  • Lähihoitaja, äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja, meditaatio- ja rentoutusohjaaja, LCAF Certified Coach®, Soundful Yin® -joogaohjaaja, SHL mental training rentoutusvalmentaja ja palauttavan joogan erikoistunut RYT200 joogaopettaja
  • Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää ota yhteyttä kati(at)katiylkanen.fi tai soittele/viestitä 0407660521.

Nähdään Rentoutumisen ullakolla! 💛

Lahjakortti Rentoutumisen ullakolle

Haluaisitko antaa itsellesi tai ystävällesi lahjakortin Rentoutumisen ullakolle? Saat ostettua lahjakortin juuri haluamallasi summalla paperisena tai digitaalisena versiona.

Ota vain yhteyttä sähköpostilla kati(at)katiylkanen.fi tai soittele/viestitä 0407660521.

HUOM! Äänimaljarentoutusta ei suositella raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana, jos sinulla on sydäntahdistin tai äänet vaikuttavat sydämen toimintaasi tai sinulla on syöpä.