Rentoutumisen ullakko

AVAJAISET 1.10 | TAMPERE

 

Etsitkö sitä oikeaa aikaa ja paikkaa rentoutua? Lämpimästi tervetuloa Tampereen rentouttavimalle ullakolle. Rentoutumisen ullakko tulee tarjoamaan sinulle nimensä mukaisesti rentouttavia hetkiä arjen keskelle.

Rentoutumisen ullakko avaa ovensa aivan Tampereen keskustan tuntumaan sunnuntaina 1.10. kaikille avomien avajaisten merkeissä. Kyllä. Juuri sinut on kutsuttu mukaan 💛

Ota kutsu vastaan ja tule juhlistamaan yhdessä avajaisia, tutustumaan uusiin tiloihin ja monipuoliseen rentouttavien tuntien tarjontaan tai suunnittelemaan vaikka yksityistuntia omalle ryhmällesi.

Löydät Rentoutumisen ullakon nyt ja jatkossa osoitteesta Pirkankatu 1 B 43. Soittele vaan ovisummeria ja nouse hissillä kerrokseen kuusi. Siitä kipaiset jo helposti yhden kerroksen rappuja ylös ullakolle.

Ullakon hiljaiset, rauhalliset ja lempeän viihtyisät tilat on aivan Tampereen keskustan tuntumassa, loistavien julkistenkulkuyhteyksien saavutettavissa ja maksuttomien kiekollisten parkkipaikkojen ympäröimänä.

Varaa paikka tunnille

Rentoutumisen ullakko avaa ovensa

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MINUUTTIA

00

SEKUNTIA

Varaa paikka tunnille

Mitä Rentoutumisen ullakko tarjoaa sinulle?

 

Löydät Rentoutumisen ullakolta monipuolisen valikoiman erilaisia rentouttavia palveluita, tapahtumia ja viikkotunteja. Mikä näistä kutsuisi eniten sinua rentoutumaan, pysähtymään ja palautumaan?

Kaikkea tätä ullakolla tullaan tarjoilemaan rentoutumisesi tueksi:

✨ Äänimaljarentoutukset ja äänimaljahoidot

✨ Yinjooga, restoratiivinen jooga ja soundful yin® jooga

✨ Soundful yin® joogahoito

✨ Jooga nidra/rentoutukset/meditaatiot

✨ Rentoutusvalmennus/Coaching yksin ja ryhmässä

Kaikki palvelut on räätälöitävissä niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Eikä huolta sopivasta ajasta, kaikki tarjonta on saatavilla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Yksillöllisen palvelun ja ohjauksen varmistamiseksi viikkotunneilla ja tapahtumissa ullakolla on suuret tilat, mutta pienet ryhmäkoot. Sen sijaan tilausryhmille sali on käytössä hyvin suurillekin ryhmille jopa 20 hlö.

Kaikki tarvittava löytyy aina paikanpäältä. Et tarvitse mukaan oma joogamattoa, vilttiä tai tyynyjä. Vaikka saat toki ne halutessasi tuodakin. Riittää kun tulet paikalle juuri sellaisena kuin olet.

Jotta voit tulla mahdollisimman miellyttävästi rentoutumaan on käyttö on aina rauhoitettu vain yhtä asiakasta, tuntia, tapahtumaa tai ryhmää varten. Ullakolla ei ole koskaan kerralla useita palveluntarjoajia.

Avajaispäivän ohjelma ja aikataulu

Rentoutumisen ullakon avajaisia vietetään sunnuntaina 1.10 osoitteessa Pirkankatu 1 B 43, Tampere. 

Koko päivän ajan osallistujille on tarjolla kuppi kuumaa ja herkullista tarjottavaa. Poikkea nauttimaan!

Avajaisten aikataulu ja ohjelma:

11-13 Avoimet ovet

13.30-14.30 Äänimaljarentoutus

15.0-16.30 Restoratiivinen jooga ja äänimaljat

17.30-18.30 Soundful yin® jooga

Avoimet ovet ovat kaikille avoimet, mutta rajoitetun osallistuja määrän vuoksi avajaispäivänkin tunneille on varattava erikseen paikka.

Kaikkien avajaispäivän tuntien hinta on poikkeuksellinen 20 €. Lisäksi myynnissä on lahjakortteja -20% tarjouksella!

Voit ostaa lahjakortin Rentoutumisen ullakon tunneille ja palveluihin tarjouksella itsellesi tai ystävällesi vain 8.10 asti. 

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai ongelmia paikan varaamisessa niin laita vaan rohkeasti sähköpostia kati(at)katiylkanen.fi tai soittele/viestittele 0407660521.

Nähdään Rentoutumisen ullakon avajaisissa 💛

VARAA PAIKKA TUNNILLE

HUOM! Äänimaljarentoutusta ei suositella raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana, jos sinulla on sydäntahdistin tai äänet vaikuttavat sydämen toimintaasi tai sinulla on syöpä.

Kuka Rentoutumisen ullakkoa pitää?

Heippa! Olen Kati Ylkänen. Positiivinen innostuja, herkästi naurava ja intohimoinen työtään rakastava tamperelainen yrittäjä. Joka kulkee jalat maassa, mutta pääpilvissä. 

  • Missioni on luoda maailmasta rennompi paikka auttamalla sinua rentoutumaan ja pysähtymään, palautumaan ja voimaan paremmin arjessa.
  • Asiakkaat kertovat minun olevan ohjaajana ihanan rauhallinen, iloinen ja helposti lähestyttävä.
  • Lähihoitaja, äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja, meditaatio- ja rentoutusohjaaja, LCAF Certified Coach®, Soundful Yin® -joogaohjaaja, SHL mental training rentoutusvalmentaja ja palauttavan joogan erikoistunut RYT200 joogaopettaja
  • Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää ota yhteyttä kati(at)katiylkanen.fi tai soittele/viestitä 0407660521.

Nähdään Rentoutumisen ullakolla! 💛