Blogi

Miltä tuntuisi, jos elämäsi olisikin rennompaa? Ilman puskemista ja suorittamista. Täältä saat vinkkejä ja inspiraatiota, siihen miten löydät oman polkusi kohti rennompaa elämää.

Tunnetaitoharjoitus - opi käsittelemään ja kohtaamaan tunteesi

Kuinka usein pysähdyt kysymään itseltäsi, miltä minusta tuntuu? Nykypäivänä tunnetaitoja harjoitellaan jo päiväkodissa, mutta se on äärimmäisen tärkeää myös meille aikuisille.

Kuten varmasti olet huomannut...

LUE LISÄÄ
Näillä askeleilla saavutat tavoitteesi

Mitä sinä haluat elämältä? Aika ajoin on todella tärkeää ja arvokasta laskeutua tähän hetkeen itsensä äärelle ja pysähtyä pohtimaan mitä haluan, toivon ja tavoittelen elämältäni.

Millainen on sinun...

LUE LISÄÄ
Irtipäästäminen, oletko kokeillut tätä harjoitusta?

Jotta saamme tilaa uudelle, on välillä luovuttava vanhasta. Vapautettava itsensä siitä, mikä ei enää ole sinua. Mistä sinun on aika päästää irti?

Tämä voi olla mikä tahansa menneisyyden haamu, haitallinen ajatusmalli,...

LUE LISÄÄ
3 + 1 syytä, miksi unelmasi eivät ole vielä toteutuneet

Unelmointi tuntuu ihanalta. Oikein kutkuttavalta kiherryttävän upealta. Mutta toisin on silloin kun ne omat unelmat eivät lähdekään toteutumaan.

Iskee turhautuminen ja pettymys. Pahimmillaan lopetamme koko unelmoimisen ajattelen, ettei ne kuitenkaan koskaan toteudu....

LUE LISÄÄ
Aina on olemassa mahdollisuus onnistua

Olen viime aikoina keskustellut paljon niin läheisteni kuin valmennettavien kanssa läsnäolosta ja mielen kehittelemistä esteistä.

Aloin pohtimaan edellä mainittuja keskustelun aiheita nuotion äärellä. Yllättäen siitä syntyikin oikeastaan...

LUE LISÄÄ
Mitä Yinjooga on?

Yinjooga on lyhyesti sanottuna hyvin meditatiivinen ja lempeä joogamuoto. Hidastempoinen yinjooga vaikuttaa kehoon ja mieleen rentouttavana harjoituksena.

Yinjooga on kuitenkin myös paljon muuta. Tässä postauksessa kerron sinulle omasta näkökulmastani ja totuudestani...

LUE LISÄÄ