TIETOA MINUSTA

Kuka Kati?

Heippa,

Ihanaa, että löysit tänne. Haluaisitko ottaa askeleen kohti rennompaa elämää? Loistavaa! Siinä tapauksessa olet juuri oikeassa paikassa. Lämpimästi tervetuloa!

Olen Kati Ylkänen. Positiivinen innostuja, herkästi naurava ja intohimoinen työtään rakastava tamperelainen yrittäjä. Joka kulkee jalat maassa, mutta pääpilvissä.

Missioni on luoda maailmasta rennompi. Autan sinua ja työyhteisöäsi rentoutumaan ja pysähtymään, palautumaan ja voimaan paremmin ihan joka päiväisessä arjessa.

Missioni on luoda maailmasta rennompi.

Rehellisesti sanottuna olen hieman kyllästynyt nykypäivän vaatimuksiin, jatkuvaan suorittamiseen ja väkisin eteenpäin puskemiseen.

Toivon, että pystyn auttamaan sinua vetämään käsijarrusta ennen kuin väsyt totaalisesti tai pahimmillaan uupumuksen harmaa verho ehtii peittää sinut allensa.

Uskon, että meillä on aina mahdollisuus vaihtaa suuntaa. Tutustua paremmin itseemme, pysähtyä, kuunnella ja kunnioittaa omaa sydämen ääntä. Luottaa, että se tietää kyllä oikean suunnan.

Kuten jo saatatkin arvata, olen entinen suorittaja. Toimin vuosikausia ompelualan yrittäjänä samaan aikaan kun olin isovanhempieni omaishoitajana.

Puskin täysillä kierroksilla, vauhdin sokaisemana vain väkisin eteenpäin. Pelkäsin, että kaikki romahtaa, jos pysähdyn. Kävin kokoajan niin ylikierroksilla, että hellittäminen tuntui mahdottomalta.

Varsinaisesti pysähtyminen ei ole koskaan ollut itselleni helppoa. Usein minusta on tuntunut kuin pääni sisällä olisi kaikki radiokanavat auki samaan aikaan. Olen yrittänyt saada koko maailman valmiiksi kerralla.

Tiedän siis kokemuksesta, kuinka mahdottoman vaikealta rentoutuminen ja pysähtyminen voikaan tuntua. Vaikka jotenkin ihmeen kaupalla joskus olisi aikaakin olla vain niin ääni sisällä huutaa tekemään jotakin.

En halunnut tuhlata tätä ainutlaatuista elämääni sellaiseen sontaan.

Lopulta kuitenkin ymmärsin, etten oikeasti halua tuhlata tätä ainutlaatuista elämääni sellaiseen sontaan. Olen itse asiassa aivan varma, ettei meitä ole tarkoitettu tänne kärsimään.

Eikä täällä liiemmin jaeta palkintoja siitä kuka voi arjessaan huonoiten. Tai itse en ainakaan enää halunnut olla näitä pystejä jahtaamassa.

Muistan, kuinka istahdin pyörälenkillä kukkulan päälle puistonpenkille ihastelemaan upeita maisemia. Tuossa hetkessä päätin, että nyt on todella aika ottaa vastuu itsestäni ja seurata omaa sydäntäni.

Valitsin vihdoinkin lähteä kohti uutta. Tunsin, ettei ollut enää muuta vaihtoehtoa kuin sallia se itselleni. Päivä päivältä enemmän haaveilin unelmasta, joka oli alkanut kytemään jo lapsuudessa.

Astuin ensimmäisen kerran joogamatolle 12-vuotiaana. Tiesin heti, että jonakin päivänä haluan itse olla joogaopettaja. Ja nyt vihdoinkin kolmekymppisenä voin ilolla ja ylpeydellä todella sanoa sitä olevani!

Etenkin lempeä ja palauttava yin jooga ja restoratiivinen jooga on vienyt täysin sydämeni. Sitä läsnäoloa, luottamusta, itseensä tutustumista, rauhaa, rakkautta ja hyväksyntää haluan tähän maailmaan tuoda.

Tiesin jo 12-vuotiaana, että jonakin päivänä haluan olla joogaopettaja.

Hieman sattumalta löysin myös syvärentouttavat äänimaljat lähdettyäni itse harjoittelemaan rentoutumista ja pysähtymistä. Enkä olisi ikinä voinut kuvitella, miten upealle matkalle ne voivatkaan minut johdattaa!

Voisi sanoa, että äänimaljat sai pikku hiljaa aiemmin vannoutuneesta digibisnes yrittäjästä kuoriutumaan kaikkien yksin kotona vietettyjen vuosien jälkeen myös paikallisen yrittäjän.

Rakastuin huomaamattani ihmisten kanssa kasvotusten kohtaamiseen, äänimaljoihin ja ohjaamiseen niin, että hankin lopulta omat tilat ja avasin aivan Tampereen keskustan tuntumaan Rentoutumisen ullakon.

Rennompi elämä on päivittäisiä valintoja

Rennompi elämä ei kuitenkaan ole vain viikkotunteja, tyhy-päiviä ja tapahtumia vaikka niillä valtavan suuri merkitys onkin. Se on päivittäisiä valintoja rentoutua, huolehtia itsestä ja omasta jaksamisesta.

Rentoutusvalmentajana ja life coachina haluan auttaa sinua ja työyhteisöäsi kokonaisvaltaisemmin löytämään keinoja rentoutua, pysähtyä ja hidastaa tahtia ihan siinä joka päiväisessä arjessa.

 

Vihdoinkin tunnen löytäneeni oman tehtäväni ja kutsumukseni. Olen iloinen tuntiessani itseni ohjaajana luonnostaan, saamieni palautteiden mukaisesti, rauhalliseksi ja lempeäksi.

Vaikka muissa tilanteissa kyseiset adjektiivit harvemmin kuvastavatkaan itseäni. Valmentajana minua kuvataan usein aidoksi, iloiseksi, rennoksi ja helposti lähestyttäväksi.

Olen kiitollinen, että sallin itseni lähteä kohti rennnompaa elämää. Päätös panostaa omaan hyvinvointiini, opetella rentoutumaan ja suunnata kohti aitoja unelmiani on mullistanut elämäni ja ajatteluni.

Päätös on mullistanut elämäni ja ajatteluni.

Uskon, että se on täysin mahdollista niin sinulle kuin minulle. Jokainen meistä on arvokas, ainutlaatuinen ja tärkeä juuri sellainen kuin on. Sinäkin olet ansainnut rennomman elämän.

Toivon, että tämä on alku meidän upealle yhteiselle matkalle kohti rennompaa elämää. Kiitos, että tulit vierailulle ja luit tarinani!

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, haluat kertoa oman tarinasi tai antaa palautetta laitathan minulle sähköpostia kati(at)katiylkanen.fi On ihana päästä tutustumaan sinuun!

Jos haluat tutustua minuun enemmän ihmisenä ja saada lisäksi vinkkejä hyvinvointiin, rentoutumiseen ja omien unelmien saavuttamiseen niin tule seuraamaan somessa @katiylkanen

 

Rakkaudella Kati 💛

 

Koulutus: lähihoitaja, äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja, meditaatio- ja rentoutusohjaaja, LCAF Certified Coach®, Soundful Yin® -joogaohjaaja, SHL mental training rentoutusvalmentaja ja palauttavan joogan (yinjooga, restoratiivinen jooga, jooga nidra) erikoistunut RYT200 joogaopettaja.