Unettomuutta ja äänimaljoja -työpaja

RENTOUTUMISEN ULLAKOLLA 27.5 klo 18-20

Kärsitkö unettomuudesta? Oletko kyllästynyt kaikkiin siihen liittyvin (toimimattomiin) neuvoihin ja vinkkeihin? Tää on just sulle 💛

Lämpimästi tervetuloa mukaan etsimään uutta lähestymistapaa unettomuuteen ja nauttimaan syvärentouttavista äänimaljoista.

Unettomuutta ja äänimaljoja -työpajassa ei jaeta neuvoja ja vinkkejä unettomuuden hoitoon. Ei kerrota miten saat unenpäästä kiinni.

Sen sijaan keskitymme siihen, miten syvärentoutuminen voi auttaa sinua kestämään ja pysymään pinnalla myös unettomuuden aikana.

Tarkastelemme unettomuutta hyväksymisen kautta. Paneudumme siihen, miten unettomuus ja syvärentoutuminen liittyvät toisiinsa.

Illan aikana pääset halutettasi keskustelemaan ja jakamaan vertaistuellisesti omia ajatuksiasi muiden unettomien kanssa.

Lopuksi työpaja huipentuu syvärentouttavaan äänimaljarentoutukseen. Teisitkö jo, että se voi parhaillaan vastata jopa 3 tunnin unta?

Äänimaljojen harmoniset äänet rauhoittaa, laskee stressitasoja ja johdattaa sinut rentoutumisen tilaan. Saat vain olla ja levätä, antaen itsellesi luvan rentoutua mukavasti joogamatolla.

VARAA PAIKKA TYÖPAJAAN

"Kati sydämestä kiitos äänimaljarentoutuksesta, 3 kk unettomuusputki poikki. Olin unohtanut, millainen levätty olo on!” -palaute äänimaljarentoutuksesta

Työpajan sisältö:

 • Laskeutuminen yhteiseen iltaan
 • Hyväksyvämpi lähestymistapa unettomuutteen
 • Syvärentoutuminen apuna jaksamiseen
 • Keskustelua unettomuudesta ja rentoutumisesta
 • Äänimaljarentoutus

"Tarja, annoit paljon ajateltavaa ja parannettavaa. Olet helposti lähestyttävä. -palaute univalmennuksesta

Mitä, missä, milloin?

Unettomuutta ja äänimaljoja -työpaja pidetään maanantaina 27.5 klo 18-20 aivan Tampereen keskustan tuntumassa Rentoutumisen ullakolla.

Et tarvitse mitään muuta mukaan kuin itsesi mahdollisimman mukavissa ja lämpöisissä vaatteissa. Kaikki muu tarvittava löytyy jo valmiina ullakolta. Halutessasi voit ottaa mukaan omat muistiinpanovälineet.

Osoite on Pirkankatu 1 B 43. Alhaalla on ovisummeri ja pääset hissillä kerrokseen kuusi. Siitä nousee, sitten vielä yksi kerros rappuja ylös ullakolle.

Ullakon rauhoittavat ja lempeän viihtyisät tilat on loistavien julkistenkulkuyhteyksien saavutettavissa ja ympärillä on paljon täysin maksuttomia kiekollisia parkkipaikkoja. Rautatieasemalta matkaa vain 1,5 km.

Pääset mukaan Unettomuutta ja äänimaljoja työpajaan varaamalla paikkasi tästä hintaan 40 €.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai tarvitset apua paikan varaamisessa niin ota yhteyttä sähköpostilla kati(at)katiylkanen.fi tai soittamalla/laittamalla viestiä 040 7660521.

Ketkä työpajan pitää?

Kati Ylkänen

 • Äänimaljarentoutuksen ohjaa koulutettu äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja, joogaopettaja ja ratkaisukeskeinen rentoutusvalmentaja Kati Ylkänen.
 • Missioni on luoda maailmasta rennompi paikka auttamalla sinua rentoutumaan ja pysähtymään, palautumaan ja voimaan paremmin arjessa.
 • Asiakkaat kertovat minun olevan ohjaajana ihanan rauhallinen, iloinen ja helposti lähestyttävä.

Nähdään unettomuutta ja äänimaljoja -työpajassa! 💛

Tarja Kallio

 • Työpajan unettomuus-osuuden ohjaaja, ratkaisukeskeinen univalmentaja, terapeutti ja työnohjaaja sekä hyvinvointikouluttaja Tarja Kallio, Elämänlaastari - yrityksestä.
 • Kuljen kanssasi risteyskohdan läpi ja autan sinua löytämään avaimia ja oivalluksia, jotta pääset elämässäsi eteenpäin. Hyvinvointisi on minulle tärkeä!
 • Asiakaspalautteissa osallistujat tuovat esiin ammattillisuuteni lisäksi mm. hyväksyvän, välittävän ja osallistavan ohjaajan.
 • Voit tutustua minuun ja palveluihini paremmin klikkaamalla tästä Elämänlaastarin nettisivuille.

HUOM! Äänimaljarentoutusta ei suositella raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana, jos sinulla on sydäntahdistin tai äänet vaikuttavat sydämen toimintaasi tai sinulla on syöpä.