YRITYKSILLE JA YKSTYISILLE

Yksilö- ja ryhmäcoaching

 

ETÄNÄ TAI TAMPEREEN SEUDULLA

Coaching eli ratkaisukeskeinen valmennus on ohjausmuoto, jossa valmentaja auttaa sinua parantamaan elämänlaatuasi, voimaan paremmin sekä kirkastamaan ja saavuttamaan tavoitteitasi.

Valmennusta voidaan hyödyntää monipuolisesti sekä yksityiselämän alueilla (life coaching), että työelämässä ja organisaatioissa (business coaching).

Missioni on luoda maailmasta rennompi paikka, joten myös valmentajana olen erikoistunut auttamaan sinua ja työyhteisöäsi löytämään polun kohti rennompaa elämää, parempaa palautumista ja työhyvinvointia.

Koetko olevasi kuormittunut, kiireinen ja ahdistunut? Etkö pysty keskittymään tai päästämään irti töistä? Onko palautumisesi riittämätöntä? Pohditko haluavasi arkeesi muutosta, muttet oikein tiedä mitä?

Valmennus sopii erityisen hyvin tilanteisiin joihin kaivataan muutosta. Stressaantunut, väsynyt, kiireinen, ahdistunut, kuormittunut, kireä ja poissaovela ihminen ei palvele lopulta ketään. Ei itseään, perhettään eikä työyhteisöään.

Coaching auttaa selkeyttämään ja kirkastamaan niin omaa ajattelua kuin tavoitteita. Löytämään uusia strategioita tavoitteiden saavuttamiseksi sekä vahvistamaan voimavaroja niin, että tavoitteet saavutetaan.

Coaching prossessissa keskitytään ennen kaikkea tulevaisuuteen ja ratkaisuiden löytämiseen. Kartoitamme kuitenkin aina yhdessä myös nykyisen hetken tilanteen ja toimimme voimavarakeskeisesti.

Kaikki viisaus ja vastaukset on jo sinussa. Usein vain tarvitsemme hieman aikaa, läsnäoloa, oivalluttamista sekä ajattelumme ja uskomustemme haastamista niiden tiedostamiseksi.

Koska jokainen meistä on oman elämänsä paras asiantuntija vain sinä tiedät vastaukset. Valmentajana en koskaan neuvo sinua. Autan, oivallutan ja olen tukenasi.

Oivallukset, joita valmennuksessa syntyy saattavat muuttaa elämäsi suunnan kerralla paremmaksi. Oletko valmis ottamaan vastuun omasta elämästäsi ja lähtemään kohti palauttavaa ja rennompaa elämää?

Valmennuksen avulla:

 •  Pääset pysähtymään ja tutustumaan paremmin itseesi
 •  Voit etsiä ja ennen kaikkea löytää juuri sinulle sopivia keinoja palautua ja rentoutua
 •  Saat keinoja ajanhallintaan, jotta arjessasi on myös ajalliset resurssit huolehtia itsestäsi ja jaksamisestasi
 •  Panostat työssä jaksamiseen, työhyvinvoinnin ja työkyvyn edistämiseen
 •  Kirkastat omia tavoitteitasi ja arvojasi, jotta ne ovat linjassa itsesi ja elämäsi kanssa.
 •  Pystyt kohentamaan henkistä hyvinvointiasi, parantamaan palautumistasi, opettelemaan rentoutumisentaitoja sekä lisäämään voimavarojasi ja tasapainoa elämässäsi
 •  Saat luotua erilaisia keinoja stressin, ahdistuksen ja kuormituksen vähentämiseen
 •  Saat lisää energiaa ja jaksamista, virkeyttä, luovuutta ja innostusta asioihin.
 •  Luot strategian ja toimintasuunnitelman vieden ne myös konkreettisesti kalenteritasolle

Koska valmennus prosessit toteutetaan aina asiakaslähtöisesti yksilön tai yhteisön toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, keskitymme juuri siihen mihin sinä tai työyhteisönne haluatte valmennuksen avulla päästä.

Valmennuksen toteutus etänä tai Tampereella

 

Valmennus prosessin keskiössä on coaching dialogi. Sen vahvat oivalluttavat kysymykset, jotka auttavat tutkimaan omia ajatuksia, uskomuksia ja tavoitteita. Löytämään kokonaisvaltaisesti oman potentiaalisi.

Lisäksi asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan etenkin ryhmävalmennuksissa hyödynnetään paljon myös erilaisia toiminnallisia menetelmiä, työkaluja, kartoituksia, luovuutta, mielikuva- ja rentoutusharjoituksia.

Valmennus toteutetaan aina täysin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tapaamiset on aina täysin luottamuksellisia ja valmentajaa sitoo myös salassapitovelvollisuus.

Yksilövalmennus sisältää tavallisesti 2-6 tunnin mittaista tapaamista ensisijaisesti etänä, mutta sovittavissa myös haluamaasi paikkaan Tampereen seudulla.

Valmennus prosessi toteutetaan aina tavoitteellisesti omien tarpeidesi mukaan. Luomme yhdessä toimintasuunnitelman, jonka avulla saavutat tavoitteesi. Tarvittaessa saat myös erilaisia kotitehtäviä.

Yksi 60 min yksilöcoaching hinta on 97 € sis. alv. Neljän kerran (4X60min) yksilöcoaching paketin hinta 347 € sis. alv. Kuuden kerran (6X60min) yksilöcoaching paketin hinta 497 € sis. alv.

Työyhteisöihin tilatut ryhmävalmennukset toteutetaan täysin toiveidenne mukaisena kokonaisuutena. Voin tulla luoksenne tai järjestää pienryhmille (max 12 osallistujaa) tilat Tampereen keskustassa. Pyydä tarjous.

Jotta voit olla varma, että olen valmentaja jota etsit ja pystyn auttamaan sinua, yksilövalmennukset sekä työyhteisöissä toteutettavat ryhmävalmennukset voidaan aloittaa täysin maksuttomalla kartoituspuhelulla.

Ota yhteyttä soittamalla tai laittamalla viestiä 040 7660521 tai sähköpostia kati(at)katiylkanen.fi niin varataan aika alkukartoitukseen.

Valmentaja Kati Ylkänen

 •  Life Coach, Business Coach
 •  Yin jooga, meditaatio- ja rentoutusohjaaja
 •  Olen valmentajana lempeä, innostava ja kannustava. 
 •  Asiakkaat kuvaavat minua usein aidoksi, iloiseksi, rennoksi ja helposti lähestyttäväksi.
 • Missioni on luoda maailmasta rennompi paikka auttamalla ihmisä rentoutumaan ja pysähtymään, palautumaan ja voimaan paremmin arjessaan.

Ollaan yhteydessä! 💛