Äänimaljahoito

TAMPERE - RENTOUTUMISEN ULLAKKO

Äänimaljahoito on syvärentousmenetelmä, joka hoitaa kokonaisvaltaisesti kehoa, mieltä ja sielua. Äänimaljojen vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin.

Kehostamme 45-75% on vettä ja äänimaljojen värähtely etenee kehosi nesteessä, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussa saakka. Näin äänivärähtelyt pysyvät saavuttamaan myös sellaiset alueet, joihin perinteisellä hieronnalla ei pystytä.

Äänimaljahoidossa saat rentoutua lempeästi hoitopöydällä. Tiibetiläisiä äänimaljoja soitetaan hoidon aikana kehosi päällä. Lisäksi äänimaljoja sekä muita hoitavia instrumentteja kuten koshia ja gongia soitetaan samanaikaisesti myös hoitotilassa.

Koko hoidon ajan äänimaisema sekä äänivärähtelyt johdattavat sinua rentoutumaan, rauhoittumaan ja päästämään irti kehon sekä mielen jännityksistä. Aktivoiden parasympaattista lepohermostoasi.

Äänimaljahoito on ennaltaehkäisevää eikä tarkoituksena ole parantaa sairauksia vaan enemmänkin hoitaa terveyttä, vahvistaa kehosi omaa värähtelyä sekä vastustuskykyä.

”Siivojana työskennellessä selkäkivut ovat varsinkin arkipäivää mutta äänimaljahoidon ansiosta nukuin seuraavan yön paljon levollisemmin ja selkäkipu parani, eikä mieli ollut yhtään niin stressaaantunut kuin ennen hoitoa.” Amanda

Äänimaljahoito | Tampere

Äänimaljahoito kestää 60 minuuttia ja teen hoitoja omissa tiloissani Rentoutumisen Ullakkolla aivan Tampereen keskustan tuntumassa Pirkankatu 1 B 43 (7 krs, hissillä pääsee kerrokseen kuusi ja yksi kerros tarvitsee kulkea rappuja ullakolle).

Äänimaljahoito voidaan toteuttaa yhdelle tai kahdelle ihmiselle kerralla. Yhden ihmisen 60 min äänimaljahoidon hinta on 89 €  sis. alv ja parin 60 min äänimaljahoidon hinta 120 € sis 24 % alv.

Paras tapa varata aika on ottaa yhteyttä soittamalla/laittamalla viestiä 0407660521 tai sähköpostilla kati(at)katiylkanen.fi Teen äänimaljahoitoja arkipäivien lisäksi myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Nähdään äänimaljahoidossa. Tervetuloa 💛

Huom. jos olet raskaana, sinulla on syöpä tai vakava sydänsairaus ei äänimaljahoitoa valitettavasti voida toteuttaa.

Varaa aika kalenterista

”Kiitos selkäkivut lähti ja väsynyt kroppa sai uutta energiaa” Mikael

Äänimaljahoidon vaikutuksia mm:

  •  Kivun lievittyminen
  •  Unenlaadun parantuminen
  •  Lihasjännitysten helpottuminen
  •  Keskittymiskyvyn, oppimisen ja luovuuden lisääntyminen
  •  Stressihormonitason laskeminen
  •  Suolen toiminnan tehostuminen
  •  Verenpaineen lasku ja sydämen sykkeen hidastuminen
  •  Voimavarojen vahvistuminen