Kohti Rennompaa Elämää -työpaja

TAMPEREELLA 10.11 klo 18-20

Lämpimästi tervetuloa aloittamaan yhdessä oivalluttava matka kohti rennompaa elämää! Tämä työpaja on omistettu sinulle ja hyvinvoinnillesi.

Mitä sinulle oikeastaan kuuluu? Onko arkesi tasapainossa vai onko vaaka sittenkin vähän jopa huomaamatta kallistunut kuormituksen puolelle? Kuinka voit ihan oikeasti?

Mitä rentoutuminen ja itsestäsi huolehtiminen merkitsee sinulle? Miten se näkyy arjessasi? Miten voisit lisätä elämääsi enemmän rentoutumista ja panostaa omaan hyvinvointiisi?

Kysymyksiä joihin niin harvoin tulee pysähdyttyä ja pohdittua vastauksia. Kohti Rennompaa Elämää -työpaja tarjoaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä näiden teemojen parissa ja tarkastella elämääsi eri näkökulmista.

Työpajan aikana voit havainnoida omaa elämäntilannettasi uusi silmin ja löytää konkreettisia keinoja oman hyvinvointisi parantamiseksi. Uusia tapoja rentoutua ja vähentää stressiä joka päiväisessä arjessa.

Halutessasi pääset jakamaan illan aikana myös omia ajatuksiasi ja kokemuksiasi muiden osallistujien kanssa, mikä tekee tästä tilaisuudesta erityisen antoisan.

Eikä toki unohdeta itse rentoutumista! Työpajan lopuksi pääset tietenkin nauttimaan myös syvärentouttavasta äänimaljarentoutuksesta.

Äänimaljojen harmoniset äänet rauhoittaa, laskee stressitasoja ja johdattaa sinut rentoutumisen tilaan. Saat vain olla ja levätä, antaen itsellesi luvan rentoutua mukavasti joogamatolla.

VARAA PAIKKA KOHTI RENNOMPAA ELÄMÄÄ -TYÖPAJAAN

"Tila on jo itsessään hiljaisuuden ja rentoutumisen tyysija. Tullessani kuin istuin alas kuulin vain hiljaisuuden. Äänimaljarentoutus paras osuus vaikkakin keskustelu todella tärkeää. Ohjaajana olet miellyttävä ja äänesi on luottamusta ja turvallisuutta herättävä. T. Annika ❤️"

Mitä, missä, milloin?

Seuraava Kohti rennompaa elämää työpajaan pidetään perjantaina 10.11 klo 18-20 aivan Tampereen keskustan tuntumassa Rentoutumisen ullakolla.

Et tarvitse mitään muuta mukaan kuin itsesi mahdollisimman mukavissa ja lämpöisissä vaatteissa. Kaikki muu tarvittava löytyy jo valmiina ullakolta.

Osoite on Pirkankatu 1 B 43. Alhaalla on ovisummeri ja pääset hissillä kerrokseen kuusi. Siitä nousee, sitten vielä yksi kerros rappuja ylös ullakolle.

Ullakon rauhoittavat ja lempeän viihtyisät tilat on loistavien julkistenkulkuyhteyksien saavutettavissa ja ympärillä on paljon täysin maksuttomia kiekollisia parkkipaikkoja. Rautatieasemalta matkaa vain 1,5 km.

Pääset mukaan Kohti rennompaa elämää työpajaan varaamalla paikkasi tästä hintaan 30 €.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai tarvitset apua paikan varaamisessa niin ota yhteyttä sähköpostilla kati(at)katiylkanen.fi tai soittamalla/laittamalla viestiä 040 7660521.

Työpajan sisältö:

  •  Kohti rennompaa elämää -työkirja
  •  Oma rentoutumisen tilanne
  •  Rentoutumisen merkitys omassa arjessa
  •  Löydä itselle sopivia tapoja rentoutua
  •  Vapaamuotoista keskustelua ja kokemusten jakamista
  •  Äänimaljarentoutus

"Tunti oli ajatuksia herättävä. Tila on miellyttävä. Huomioon ottava olet asiakkaille. Kannatti lähteä, uusia asioita pohdittavaksi omaan arkeen. Äänimaljat oli parasta ja myös keskustelu muiden kanssa."

Kenelle Kohti rennompaa elämää työpaja sopii?

Kohti Rennompaa Elämää työpaja tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää oman polkusi kohti tasapainoisempaa ja rennompaa elämää.

Oletko kyllästynyt arjen stressiin ja kuormittavuuteen? Kaipaatko arkeesi enemmän rentoutta? Oletko valmis panostamaan omaan hyvinvointiisi? Haluaisitko löytää ihan konkreettisia keinoja voida paremmin?

Jos vastasit yhteenkään kysymkseen kyllä, Kohti rennompaa elämää työpaja on suuri sinulle. Koko illan ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua. Löytääksesi oman polkusi kohti rennompaa elämää.

Työpaja tarjoaa sinulle mahdollisuuden nähdä asiat uusista näkökulmista ja löytää juuri itsellesi sopivia keinoja ja mahdollisuuksia rentoutua arjen keskellä.

Uskon vahvasti, että jokainen meistä on ainutlaatuinen oman elämänsä asiantuntija.  En siis tarjoa illan aikana kenellekään valmiita vastauksia, malleja tai sääntöjä. Kerro mitään yhtä oikeaa tapaa toimia.

Kaikki tarvittavat vastaukset, ratkaisut ja oivallukset ovat jo sinussa. Työpaja tarjoaa sinulle tilaisuuden peilata omia ajatuksiasi ja löytää juuri sinulle sopivia keinoja rentoutua ja hallita stressiä arjen keskellä.

Tule mukaan oppimaan, jakamaan, ja löytämään keinoja lisätä rentoutumista ja vähentää stressiä juuri siinä elämäntilanteessa, missä nyt olet.

Et tarvitse aiempaa kokemusta äänimaljarentoutuksesta tai valmennuksesta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet.

Ilmoittaudu nyt ja ota askel kohti rennompaa elämää

Kuka työpajan pitää?

  • Valmennuksen ja äänimaljarentoutuksen ohjaa koulutettu lifecoach, rentoutusvalmentaja, äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja Kati Ylkänen.
  • Missioni on luoda maailmasta rennompi paikka auttamalla sinua rentoutumaan ja pysähtymään, palautumaan ja voimaan paremmin arjessa.
  • Asiakkaat kertovat minun olevan ohjaajana ihanan rauhallinen, iloinen ja helposti lähestyttävä.

Nähdään Kohti rennompaa elämää työpajassa! 💛

HUOM! Äänimaljarentoutusta ei suositella raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana, jos sinulla on sydäntahdistin tai äänet vaikuttavat sydämen toimintaasi tai sinulla on syöpä.